Mineral foundation från Dior




En foundation för en ovan mineralanvändare som mig kanske? Jag har aldrig ens varit i närheten av mineralsmink men det sägs ju vara så bra så jag är bra sugen på att testa. Denna variant från Dior sägs vara lättapplicerad och ska ha ett hållbart resultat. Det ska även vara lättanvänt och det sägs trolla fram en perfekt bas med strålande glow. Trötthetstecken, ojämnheter och förstorade porer  - bye bye! Låter ju lovande så här års.

"Dior nude natural glow fresh powder makeup" Någon som testat?

Jag ska ju villigt erkänna att jag även föll för den vackra lilla burken, typiskt mig. Älskar fina askar och burkar. Borsten har jag sedan tidigare. Fick ju ett helt borstset av min snälla man för en tid sedan och jag kan bara säga att det är helt fantastiska borstar. Det ÄR en oerhörd skillnad mellan sminkborstar och sminkborstar, tro mig. Jag har några billigare varianter hemma och det är som natt och dag så sminkborstarna från Dior kan jag verkligen rekommendera, snygga är de också.


Kommentarer
Postat av: Mia

Godmorgon pinglan! Jag har inte testat just Diors mineralsmink, utan enbart Id's, men tycker att det fungerar väldigt bra. Nu använder jag iofs enbart det som concealer (helt outstanding) och använder istället tonad dagcreme från Laura Mercier och ett transparent löspuder från samma märke och är helt frälst :)



Ha en superbra onsdag! KRAM

2009-11-18 @ 08:01:22
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Stämningsfullt

Hej!

Jag är också så sugen på att testa mineral makeup. Jag har också funderat på Dior eller I.D. Av de bilder man har sett så verkar det ju vara en fantastisk produkt!

Hoppas du får en bra dag.

Kram!

2009-11-18 @ 08:14:26
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Anna

Kanske jag också skulle ta och prova en mineralfoundation, gillar inte alls min hy på vintern.

2009-11-18 @ 08:19:35
URL: http://leosmammas.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej Anna!



Bara för några månader sedan hade jag, precis som dig, aldrig använt mineralsmink men nu är jag helt fast! Jag använder Id Bare Minerals smink & det är verkligen toppen! Lättapplicerat,hållbart och oerhört vackra nyanser. Jag kan även varmt rekomendera deras produkt vid namn "mineral veil". Det är ett färglöst matt puder som man lätt piffar på det sista man gör när sminket är klart. Sminket håller sig matt och fräscht hela dagen, verkligen toppebra. Absolut värt att testa!



Tack för underbar blogg! Kram, Emelie.

2009-11-18 @ 08:24:13
Postat av: Mahim

Även om jag är jätte nöjd med mitt ID smink så kan man ju inte annat än att få habegär efter ovanstående :)



Hoppas du får en bra dag!



Kram kram

/ Mahim

2009-11-18 @ 08:35:41
Postat av: Madde

Hej Anna!

Jag har inte testat just Diors mineralfoundation däremot har jag provat den omtalade från ID och den imponerade inte på mig alls,jag har även provat L'oreals med ungefär samma tycke!Jag tycker att mineralfoundation lätt får en "metallisk" yta på huden och det är inte snyggt:)Däremot kan jag inte nog tala mig varm för Diors serumfoundation "Capture Total",det är den bästa jag någonsin testat och jag har provat MYCKET!Den är väl värd sin prislapp:)Även Kanebos foundations är favoriter hos mig,oxå värda att prova!

Ha en bra dag!

Kramelikram från mig:)

2009-11-18 @ 08:54:37
Postat av: Maria

Jag har inte testat mineralpuder alls tyvärr. Jag var på väg att köpa det men föll ändå för Chanels löspuder som jag alltid använder. Lite svårt att bryta ett säkert kort ;) Håller med om att borstar, penslar mm är superviktigt. Det blir otrolig skillnad. Har en salig blandning borstar från olika märken... men ett komplett, vackert borst- & penselset från t ex Dior skulle gärna få flytta in till mig =) Hoppas du får en härlig dag! Kramkram



2009-11-18 @ 10:20:57
Postat av: Zandra Gavernäs

Hej sötis! Jag använder I.D mineral foundation och är super nöjd, kan bara tänka mig att Dior är ännu bättre. Jag tycker att mineral smink är värt varenda krona , är ju inte det billigaste sminket men de uppfyller verkligen alla ens förväntningar. Själv kommer jag aldrig gå tillbaka till något annat. Jag tror verkligen inte du kommer bli besviken...Ta hand om dig pärlan massa kramar.

2009-11-18 @ 13:24:39
Postat av: Josefine, Blåeld

Har faktiskt aldrig testat mineralmakeup...



Ser nedan att Ernst kommit ut med en julbok: det var en nyhet för mig - som är ett stort fan av honom! Ska köpa! : )



Kram, ha en fin dag!

2009-11-18 @ 13:44:17
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Therese

Hej snygging..=)

Hoppas du haft en bra dag på jobbet och att effektiviteten sprudlat..

Jag har kollat på datum för en eventuell kryssning, 15/16 januari eller 29/30 januari.. Skulle vara såå kul att åka, antingen om du och jag åker eller om vi även frågar några fler.. Kramar från småstaden..

2009-11-18 @ 15:27:34
URL: http://smastadslivet.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Hei

Jeg har prøvd både Dior nude og id minerals.

Pr. dags dato bruker jeg Dior nude, men jeg kommer til å gå tibake for å bruke Id mineral.



Id mineral passer best for min hud, den synes jeg dekker bedre og gir mere glød. Men boksene til Dior ser såååå mye finere ut :)



Hilsen Viktoria

2009-11-18 @ 16:22:01
Postat av: Ann-Louise

Låyer mer som mirakelpuder än mineralpuder ;-) Hoppas att det håller vad det lovar, precis vad man kan behöva nu när man är lite glåmig. Borstarna är ju a och o när man använder mineralsmink har jag förstått men har inte testat själv. Har ju sina invanda favoriter.



Hoppas kvällen blir mysig och lugn!!



Kramar

2009-11-18 @ 16:54:20
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej gumman!

jag har inte provat den produkten från Dior. Men alla mina ansiktsprodukter och nästan allt mitt smink är från dior, och jag är otroligt nöjd med allting. Så satsa på den =)



Jag har också borstarna och jag håller med dig om att det är skillnad på borste och borste.



Massa kramar

2009-11-18 @ 18:37:31
URL: http://lovesexandmoney.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hej!



Såg att du funderar på att lägga ner bloggen, hoppas inte! Jag kikar in här emellanåt för inspiration och positiv energi. Tycker du har en väldigt mysig blogg med fina bilder och bra språk :-)



Jag har provat Id:s mineralfoundation men blev besviken... Det beror kanske på att jag hade väldigt höga förväntningar om den eftersom den blivit bäst i test så många gånger i olika tester. Jag tycker dock att den blir lite "för" naturlig och dessutom blir den snabbt blank på min hud. Men den är toppen om man försovit sig och snabbt behöver jämna till hudtonen... ;-)



Angående julpynt så åker stjärnorna upp redan till helgen! Hellre upp lite tidigare och ner så fort som möjligt efter jul....



Ha det bäst!

Kramar

2009-11-18 @ 18:46:17
URL: http://www.litenkvinna.blogspot.com
Postat av: Anna - Starwoman ☆

TILL ALLA:

TACK FÖR NI LÄMNAT ERA KOMMENTARER =) KRAAAAMIS

2009-11-18 @ 23:05:25
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0