Lördagkväll



En lördag går minst lika fort som alla andra dagar och denna är inget undantag utan har svischat förbi i en faslig fart. Blir väl så när man ligger i sängen extra längre på morgonen. Vi har hunnit med en kort sväng på stan på bland annat NK. Fasligt mycket folk precis överallt så vi beslöt oss att åka hem efter en ganska kort stund. Bättre att gå där en eftermiddag en vanlig dag i veckan istället då det inte är fullt lika hysteriskt.  

 

Igår blev det en spontan middag på restaurang Göteborg här i Sjöstaden, samma ställe som jag och Caroline hade vår lilla vinkväll i torsdags. Har hört så mycket gott om maten och den var precis som ryktet sa riktigt, riktigt bra. Så dit kommer vi garanterat gå igen och äta. Jag åt en skaldjursgryta med aioli till huvudrätt samt en äppelkaka med kanelglass till efterrätt, alltsammans fullkomligt smälte i munnen, så gott!

 

Nu myser vi mest runt här hemma med tända ljus. Det är kolmörkt utanför fönstren och vi vet fortfarande inte om något ut över det vanliga händer denna lördag eller om det blir en lugn hemmakväll. Hoppas att ni har det bra i vilket fall och att resten av er helg blir toppen. På återseende!

 

Kramar ♥   


Kommentarer
Postat av: Stämningsfullt

Mysigt! Verkligen snygg bricka där!

Ha en bra kväll.

kram.

2009-11-07 @ 18:53:57
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Carolines hemligheter

Aha, jag misstänker att någon har hittat en ny favorit i Sjöstaden ;-) Vad kul att ni var nöjda med maten, Göteborg ligger ju så mysigt till också när det är kallt & ruggigt utanför dörren...



Här hemma blir det också en lugn kväll, känner mig allt lite hängig efter vaccinationen i morse fast det kan även röra sig om ett visst mått av inbillningssjuka ;-)



Tror i alla fall att det blir dels ett besök till Hemmakväll (för att hyra film) samt ett besök till KinaThaigården (man undrar ju vem som döpte det stället...) för takeaway. Vad äter ni ikväll :-)



Kramkram & mys på borta hos er!

2009-11-07 @ 19:09:39
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Camilla(s nya hem)

Vilket fint fat!



Jag har hört talas den restaurangen, vad roligt att ni gillade den!



Hoppas ni får en trevlig kväll, vad ni än hittar på.

2009-11-07 @ 19:20:32
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: Sofia

Hoppas ni får en härlig kväll vad det än blir:)

2009-11-07 @ 19:25:01
URL: http://whatiam.blogg.se/
Postat av: Bella

Ja, jisses vad mörkt det är på kvällarna, men desto mysigare att tända ljus och bara kura inne så här i novemberkylan i väntan på advent då det i alla fall blir lite ljusare när ljusstakarna plockas fram!



Hoppas du har en skön lördagkväll oavsett vad ni hittar på



Kramar Bella

2009-11-07 @ 22:31:34
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
Postat av: jessi

Godmorgon beautiful!



Jag tycker ni är så härliga som spontant går ut o äter, mer sånt i livet tycker jag! Sen väljer ni så bra restauranger också! Vi är ganska dåliga på det till vardags, blir nog så när pengarna går till resor o då går vi på middagar. Men nästa helg ska vi ut o äta med vänner så det blir gott!



Hopppas du får en skön söndag sötingen!

2009-11-08 @ 08:50:35
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Susanne

Snygg bricka!

Inte helt fel med en lugn hemmakväll i soffan ;o)



Ha en fin söndag

Kram

2009-11-08 @ 10:31:50
URL: http://gronanyanser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0