Euforisk måndag


Mina små shoppingfynd inhandlade i Örebro.
 

Måndagens arbetsdag är avklarad och jag har känt mig fylld med en massa positiv energi trots denna regntunga och grå måndag. Denna eufori har jag tjejerna från helgens bravader att tacka för. Jag har kommit på mig själv ett flertal gånger under dagen med att jag sitter och ler helt omotiverat och orsaken är att jag kommer på en massa lustigheter som ploppat ur folks munnar om både fårfrisörer, kolbrända bratwurstar, uttrycket ”Vetu” och upprördheter i trafiken – Haha! Tack än en gång alla inblandade, hoppas vi alla kan ses nästa gång!

 

Efter denna dags arbetsslut blev det en sväng i inredningsbutiken Bolagret. Några småsaker inför stundade advent slank ner i varukorgen och jag är nöjd och kan bocka av ytterligare saker på min inköpslista. Blev ju även lite shopping i butiken CE Inne & Ute i Örebro i lördags som jag skrev om i tidigare inlägg. En mugg modell större från BRUKA, te, smaksättning i aromen pepparkaka för kaffe och bakverks samt en mini cylindervas. Inget storslaget kanske, men jag hade kunnat gå loss helt i den affären, sååå mycket fint men då hade vi fått hyra ett släp tillbaka till Stockholm, så jag fick hejda mig och nöjde mig glatt med ovanstående småprylar.

Maken min var hemma tidigt denna måndag och var så snäll och hämtade sin fru så hon slapp traska i regnet hem. Perfekt med tanke på mitt inköp från Bolagret som var en aning skrymmande. Nu blir det något lätt att äta innan vi myser in oss i soffan med tända ljus och en kopp kaffe med smak av pepparkaka.

Ha en skön kväll!

Många kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Zandra

Jaaa Vetu! Haha jag har kikat på bilderna idag igen från jobbet och nästan brustit ut i Asgarv!! Folk trodde nog jag va knäpp vilket kan vara sant :-)

Ha en mysig kväll med pepparkakskaffet och maken och "sönerna" såklart!

Kramkalas

2009-11-16 @ 19:44:31
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Emelie

Härligt att höra gumman! Ja, herregud vad mycket knasigheter. We R a great team helt enkelt! =D



i morgon ska jag också brygga mig en kopp pepparkakskaffe (långt ord) och kanske tom. damma av julskivorna! Kram på dig!

2009-11-16 @ 19:47:43
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Pethra

Låter som det skulle kunna vara den avlånga adventsljusstaken som Bolagret säljer. Hoppas inte, vi köpte den på ett annat ställe men när jag skulle plocka upp den i går så bestämde vi illa kvickt att den får åka tillbaka. De är i riktigt dåligt skick dessa ljusstakar, så jag hoppas inte det är en sådan.

2009-11-16 @ 19:59:00
Postat av: Mia ☆

Vad kul att ni hade så trevligt! Ni var jättefina allihop :)



Kram!

2009-11-16 @ 20:03:08
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Zandra:

Haha - jag hör det i skallen när du säger ordet =)



Pepparkakskaffet är precis uppdrukit, gott var det, maken och sönerna ville inte ha ;-)



Kraam



Emelie:

ja vi är det =) Kaffet blev supersmarrigt med pepparkaksgrejen i, mumma! KRAM



Pethra

Nej det var ingen adventsljusstake som fick följa med mig hem denna dag och tur det med tanke på er otur. Trist när man köpt något å så är det bara skit! Bra att ni retunerade!



Mia:

Tack snälla =) Kramar

2009-11-16 @ 20:19:13
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Sue

Ja, jag såg bilder nedan och även från Kattas blogg och jag förstår att ni hade en kanoooon kväll! Super härliga bilder på ett gäng snygga pinglor!!!!!!



Ska li så kul att få se ditt fina hem i julpyntning sen!



Puss på dig och ha en härlig måndagskväll!

2009-11-16 @ 21:24:33
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: jessi

Gott med kaffe med julsmak, ger lite extra stämning o mys i vardagen!



KRAM

2009-11-16 @ 21:53:04
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Härligt med lite spontangarv på jobbet idag, det behöver man och kanske inte minst på en måndag i mitten av november ;-)



Måste säga att jag är lite skeptisk inför tanken på pepparkakskaffe men det kanske är jättegott? Själv har jag ätit inte mindre än nästan en halv kartong Mor Annas pepparkakor idag (med gorgonzola på) och även fast jag inte brukar få ångest när jag ätit massa onyttigt (vilket kanske är synd iof, hihi) så känner jag mig just nu rätt sunkig... Vill inte ens gissa hur många kalorier jag satt i mig...



Vi gick en kvällspromenad för en stund sedan och jag måste bara säga att det har blivit så himla fint nere hos er nu, till våren och sommaren kommer det nog vara fantastiskt med vattnet/rabatterna/bryggorna etc. Då kan vi ta ett glas rosé på Medelhavspärlans uteservering och njuta av våra omgivningar :-)



Sov gott, själv sitter jag i valet och kvalet om jag skall sätta på Paradise Hotel i bakgrunden men det var ju så pinsamt (kollade igår) att jag nästan kommer att skämmas om jag tittar på det två kvällar i rad ;-) Kramar!!

2009-11-16 @ 21:59:44
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

jessi:

Ja det var riktigt gott =) Sov sött! Kramar



Carolines hemligheter:

Haha - kan förstå din ångest men det är urgott med pepparkakor och jag skulle lätt kunna göra samma sak ;-) Kan faktiskt meddela att det var riktigt gott med en liten sked av pepparkakspulvret i kaffet!



Ja jag tycker också att det har blivit väldigt fint här sedan alla byggbaracker och sånt är borta och nu när vi ser vattnet, bryggorna och alla rabatter precis som du säger och dessutom har de satt en massa stråkastare på huset, riktigt ffektfullt tycker jag ;-)



Ett glas vin på Medelhavspärlan låter kanon, jag är med, vi kan ta ett glas på vår balkong också kan vi se vyn uppifrån också ;-)



Jag såg också Paradise igår och känns inte dokussåpor av det slaget lite 90-tal? Jag skämms å de inblandades vägnar i alla fall - haha!



Kramar

2009-11-16 @ 22:23:01
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Mia

Hahaha, jag har också varit förvånandevis pigg idag och det måste bero på all positiv energi från helgen! :) Jag skrattade rätt bra när jag läste det första stycket i det här inlägget också hahaha =) KRAM på dig!

2009-11-16 @ 22:37:19
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Hej igen, jag borde verkligen lägga mig snart men misstänker att min överdosering av pepparkakorna tidigare ikväll kommer att föranleda ett sockerrus som sitter i många timmar till...



Hmm, jag kanske skulle testa pepparkakskaffe då. Man måste ju i alla fall testa allt en gång (haha, nåja... kanske inte riktigt ALLT), det är min paroll :-)



Alla vininitiativ är bra initiativ! Vore jättekul att ses snart igen för ett glas vin eller glögg eller pepparkakskaffe eller något annat drickbart ;-) Det får vi planera in tycker jag!



Kramar & sov gott! Är lite impad av att du kan dricka kaffe så här sent utan att få problem med sömnen, själv drack jag en latte klockan två igår eftermiddag och kunde inte somna förrän vid 03.00! Jag är tyvärr extremt känslig mot koffein...

2009-11-16 @ 22:48:07
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Roligt att helgen givit dig så mycket positiv energi! :)



Låter sååå gott med pepparkake-smaksättning till kaffe. :) Särskilt i dessa tider. :) Det påminner mig; snart måste jag göra sådan där röra av kvibille-ost och kesella att breda på pepparkakor till kaffet -supergott! Gärna lite glögg till också! :)



Och att hitta det man söker, när man är på affären, är ju alltid en hit. Och man känner sig så duktig och nöjd när man får bocka av saker på listor, tycker jag. Oavsett om det är inköpslistor eller göra-listor. :)



Ha en fin tisdag!



Massor kramar från en trött Rebecca!

2009-11-17 @ 05:43:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0