Två rum i en bild



Vad snabbt denna arbetsdag drog förbi, visst jag var lite sen imorse då jag inte vaknade förrän kl 08, men då fullkomligt flög jag ur sängen å andra sidan kan jag avslöja, (det är verkligen den värsta sortens morgon när man försover sig), men jag kom i skaplig tid till jobbet ändå och satt sedan till halvsex, ändå gick dagen i rasande fart! som sagt! 

Var och hämtat ut paketet på posten på hemvägen, det var inte den svarta klänningen från ASOS som kom, så jag får vänta vidare! 

Kvällen ser ut att bli lugn tillställning. Inget speciellt av intresse för egen del på tv heller, så det blir nog till att försvinna in i böckernas förtrollade värld, kom på i detta nu att jag ska fixa mina naglar också innan det är sängdags. Verkar helt enkelt inte bli roligare kväll än så här, jag får förlita mig på att morgondagen för med sig något mer intressant än denna tordags gjort så att jag har något vettigt att skriva om.

Ha en skön kväll så hörs vi säkert imorgon igen!

Kram! 

Kommentarer
Postat av: Hannah

Hej och hallå! Har du någon aning om hur stort ert gästrum är? Jag har på känn att vi har ungefär samma storlek, men trots intensiva mätningar med ett (rätt så löjligt) måttband undrar jag hur ni får plats med rubbet. Mitt problem är nog att dörren måste kunna öppnas ;)

KRAM!

2009-01-15 @ 19:30:39
Postat av: Anna - Starwoman

Hannah:

Hej och hallå på dig själv! Vårt gästrum är 9.9 kvadratmeter för att vara exakt =) Haha - ser dig krypa runt och mäta ert rumt med ett litet slappt måttband ;-) En fördel är ju om man kan öppna och stänga dörren till rummet, hehe! Hoppas dte löser sig! Kramar!

2009-01-15 @ 19:50:34
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja usch, det är hemskt när man försover sig! Det är så kul att se bilder från er lägenhet, ni har det så fint! Jag blir minst sagt inspirerad.

Kram på dig, fina!

2009-01-15 @ 20:55:25
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Hannah

Tusen tack min nästan namne!

Tro mig, det slappa måttbandet från Mio är min bästa vän. Skulle kunna byta inredning var och varannan dag ;)

Nu ska här mätas, tack för en vansinnigt bra blogg!

2009-01-15 @ 21:19:12
Postat av: Camilla W

Hej Anna!

Du är ju grym bloggare :) Gillar speciellt dina recept - vi gillar uppenbarligen samma råvaror och lagar samma typ av mat. Ibland behöver man en liten update bland vardagsrecepten...



En vindate inom överskådlig framtid kanske?



Kram på dig!

2009-01-15 @ 21:41:50
Postat av: Anna - Starwoman

Elin:

Ja det är bland det värsta man kan göra en vanlig arbetsdag, men det gick bra =) Kul att du gillar mina bilder och att jag kanske kan inspirera något. Bamsekram!



Hannah:

Det var så lite så, och jag skulle precis som du kunna byta inredning var och varannan dag, sååå kul =) Lycka till med mätningen och STORT TACK för dina snälla ord, jag blir SUPERGLAD! Kraaaam



Camilla W:

Haha - tack!



En vindate ska det bli, vi har ju inte setts sedan Lunda-tiden och det vore så skoj att träffa dig igen, vi får höras helt enkelt! Jag är uppbokad tre helger framåt, men sedan så är det fritt fram =)



Stor kram

Anna

2009-01-15 @ 22:25:51
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Camilla W

Hej igen!

Ja helgerna är rätt fulla för mig också men vi kan ju vardagslyxa med en aw inne i stan någon dag, innan power walken hem ;) Veckan efter nästa ser bra ut för mig igen.



Hittade förresten ett hederligt gammalt fotoalbum i källaren förra veckan, med foton från ett alkoholhaltigt nyårsfirande år 2000 i Gunnesbo - kul!!



Vi hörs, helt enkelt! God natt!

2009-01-15 @ 22:40:23
Postat av: Anna - Starwoman

Camilla W:

ja du har helt rätt, vi kan faktiskt vardagslyxa, ska kolla kalendern på jobbet om den veckan du nämnde helt enkelt.



Åhh shit ett fotoalbum från år 2000, haha - Vad kul, nästan så jag vill se, men bara nästan ;-)



Sov gott!



Kram

2009-01-15 @ 22:49:26
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: anna

TACK så jättemycket :)

2009-01-16 @ 00:12:49
URL: http://annamyren.blogg.se/
Postat av: Emelie

Tack söta rara!! KRAM

2009-01-16 @ 11:18:47
URL: http://emmi82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0