Heels i svart och rosa





Vilken tisdag jag haft, möten, suttit på min kammare (läs kontor) och skrivit vidare på handläggarinstruktionen och vägt varje ord fram och tillbaka. Är uppe i över fem A4 sidor nu med text. Kommer väl troligtvis inte att vara en sate som orkar läsa detta när jag är klar, haha, men allt måste ju med om det ska vara en instruktion som folk ska arbeta efter, så det får bli så långt som det blir! 

Paketet eller ska väl säga stora lådan från ASOS kom idag och bestod av åtta saker. Fyra par skor, (supersnygga och passade allihop, bingo!). Och fyra par klänningar, (som passade de också, ibland ska man ha tur!) Så på mindre än ett dygn har jag fått hem sex par skor, så nu räcker det väl med skoshopping för ett tag tror jag bestämt.

Skorna ovan är de två par som kom igår. De rosa går inte att få till på bild, har tagit över 40 kort, men färgen ser bara dassig ut, skorna både de svarta och rosa är mycket finare i verkligheten, dock är de svarta med cerise insida och undersida(!) favoriterna av dessa två och jag funderade på att sända tillbaka de rosa först, men jag kom fram till att då de är så billiga plus att de satt väldigt bra får båda paren stanna. Skorna är från engelska märket Love Label och kommer från Haléns och kostade 249 kr/st (jag hade dessutom rabatt med 200 kr så jag betalade pinsam lite för båda, fynd kallas det visst!) Jag har storlek 4 på skorna och jag brukar vara en normal 37:a, så deras tabell verkar funka.

Nu ska vi strax äta middag bestående av canneloni och en god sallad, sedan blir det nog mest lite småpyssel här hemma. Tv-tablån är lika trist som igår, bortsett från nya amerikansk realityserie "Victoria Silvstedt - my perfect life" på TV4 kl 22:40 (varför ska det gå så sent?) det måste jag bara se =)

Ha en skön kväll!  

Kram!    

Kommentarer
Postat av: Anna

Snygga skor, har också tittat på dem. Vilken storlek tog du? Läste att en 39a motsvarar en 6a.

2009-01-20 @ 19:13:22
Postat av: Therese

2009-01-20 @ 19:18:39
URL: http://tessielessiesdagbok.blogg.se/
Postat av: Anonym

Grymt bra beslut att behålla dem båda, de är ju så söta att det nästan vattnas i munnen på en :) Kram!

2009-01-20 @ 19:19:16
Postat av: Hannah

Grymt bra beslut att behålla dem båda, de är ju så söta att det nästan vattnas i munnen på en :) Kram!

2009-01-20 @ 19:20:15
Postat av: Anonym

Riktigt läckra skor.



Håller med dig, varför så sent? Man får göra sig i ordning innan programmet börjar så det är bara att krypa ner under duntäcket när det slut : ).



Önskar dig en mysig kväll!

2009-01-20 @ 19:21:04
Postat av: Therese

Riktigt läckra skor.



Håller med dig, varför så sent? Man får göra sig i ordning innan programmet börjar så det är bara att krypa ner under duntäcket när det slut : ).



Önskar dig en mysig kväll!

2009-01-20 @ 19:21:35
URL: http://tessielessiesdagbok.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

Jäklar vad mycket shopping! Det gillar vi! =) Misstänkte att det var blogg-skorna. Jättesnygga men jag blev orolig för klacken. Tyckte den såg såå hög ut så jag fegade ur.



Nyfiken på vad det blev från ASOS. Har mina aningar, även där... Ha ha!



Kraam

2009-01-20 @ 19:45:00
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Snygga skor!! Och vilken bra rabatt du hade; hur fick du den?

Shoppade också en klänning på ASOS men fick mejl i dag att dom inte kunde skicka den, troligtvis slut..Betalt har jag redan gjort. Hoppas det funkar med återbetalningen nu, vet du något om det som handlat på ASOS tidigare?



Annars så vill jag bara önska god kväll och tacka för en bra blogg! Du verkar leva din dröm och man blir lite avis på din kreativitet, livskvalitet, energi och skönhet ibland. Men du är helt säkert värd varje framgång. Go girl!

2009-01-20 @ 20:45:20
Postat av: Anna

Go kväll :-) Sitter också och försöker hålla mig vaken, vill ju bara inte missa Vicorias show, håller med du, VARFÖR ska den gå så sent för ..... Skorna var iallafall skitsnygga, bra där, ser fram mot att se kläningarna senare ;-) Kram på dig

2009-01-20 @ 20:47:42
URL: http://alovesand.blogspot.com/
Postat av: Theresé

Halloj!

Helt otroligt! Har kollat in dom skorna också, funderar på den svarta då rosa skor känns lite för vågat för mig. Gillar rosa annars-dock känns skor lite extra chansning...mycket svårt att kombinera(?).



Vill sååå gärna få ta på mig en söt kjol, skön topp och härliga skor imorgon, men det kommer inte bli så :( Börjar bli svårt att acceptera årstiden just nu. Undrar varför? Antagligen mörkret/temperaturen som gör det. Plus att det finns så mycket mer under våren att se fram emot...



Såg receptet i det tidigare inlägget, låter som något man kanske ska göra på fredag, enkelt (perfekt efter en jobbig lång vecka) och ser väldigt gott ut:) Nästan så att det vattnas i munnen nu



Långa rutinbeskrivingar känner jag igen, man sitter i flera timmar och sammanställer dom och sedan sätts dom bara in i en pärm...usch! Men så är det när man lever i en pappersvärld. Själv är jag redan uppe i 6 timmars övertid på 2 dagar och då är det inte ens min högsäsong :(



Victoria S verkar lite småroligt/komiskt att kolla på, såg inslaget igår när hon sitter på en häst som galopperar väg, inget glamouröst inslag direkt men det kanske det som är tjusingen. Kanske värt att se? ;)

Själv har jag fastnat framför "Shear genius"



Ha en riktigt fortsatt skön kväll med vad den inbringar



Kram kram

2009-01-20 @ 20:51:18
Postat av: Anna - Starwoman

Anna:

Jag har 4 på skorna = 37a och jag har 37 i vanliga fall så haléns tabell verkar stämma!



hannah:

Ja visst är de söta =) Kram



Therese:

Vi har ju fördelen av att ha en tv i sovrummet så jag ligger redan när programmet börjar, somnar jag sedan så är jag redan på plats liksom ;-) Kram



Hemma hos Katta:

Ja mycket shopping gillar vi =) Skorna känns inte så hög faktiskt, helt ok att gå i. Så du har aningar om min ASOS-shopping, haha du är kanske synsk, ska bli spännande att se om du får rätt ;-) Kraaaam



Ann-Louise:

Rabatten fick jag i höstas och gick ut 31/12, men Haléns brukar ha rabatter ofta, jag ska hålla utkik och säga till om jag ser ngt!



Ang återbetalning, så kommer dina pengar in på kontot igen, jag vet för jag har varit med om samma sak nämligen. Plötsligt några dagar efter meddelandet om att de inte kunde sicka varan satt pengarna på kontot igen, så det ska du inte oroa dig för!



Det är jag som ska tack för att du läser här inne, utan äare hade det inte vart lika skoj att skriva. Tack för dina snälla fantastiska ord om mig, inte ska du vara avis dock, jag har mina dagar jag också, jag gråter och mår piss emellanåt, men jag har nog fötts med en positiv livsyn och försöker se det bästa i det som händer oavsett om det är bra eller dåligt, livet är för kort för att slösa bort det brukar jag tänka!



Stor kram



Anna:

Ja det måste ses, dock minus för att dte är sent, men, men.. Så du gillar skorna, då ska du se mina barbierosa skor, dem kommer du gilla du som älskar rosa ;-) Kraaaaam



Theresé

Jag håller med, svart är mer min grej på skor, men kunde inte låta bli när jag fick dem så billigt.



Längtar också till våren, men det är långt kvar ännu tyvärr, här är snöslask idag, hmmm Man får försöka hitta på roliga saker nu också så vips är vi framme när det börjar grönska och man kan gå i bara ben.. Ljuvligt!



Jag har helt missat "Shear genius" =(



Ha en skön kväll du också!



Kraaamar









2009-01-20 @ 21:52:03
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Louise B

Skorna var fina! Och vad härligt med en hel drös nya!

Jag hämtade också ut paket från ASOS idag och allt satt

som en smäck! Det är så kul när det passar!

Hoppas du får en god natts sömn. :)

Kram

2009-01-21 @ 00:09:19
Postat av: Zandra

Ååå haha I knew it!! Jag längtar efter mina svarta som jag beställde ihelgen.. spännande ;-D

Hoppas du får en härlig Onsdag!!

Kramelikramkram

2009-01-21 @ 07:30:11
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Jenny

Har också beställt dom rosa! Var i valet & kvalet men svarta skor har jag så många av så fick bli dom rosa :) Kram

2009-01-21 @ 08:46:36
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Therese

Underbara skor! Haléns kan allt ibland:) 6 skor, oh my och fyra klänningar. Va kul! Är säker på att garderoben jublar:)

Tyckte bilerna på dem rosa pumpsen var fina, som vanligt men ja det är alltid lätt att vara självkritisk och är man perfektionist (jag säger ine att du skulle vara det) så är man alltis där med petfingret och ska korrigera...

Hoppas du får en bra dag idag.

2009-01-21 @ 08:58:59
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Louise B:

Ja visst blir man glad när allt passa som man skickar efter, särskilt från ASOS, jobbigt att skicka tillbaka dit, så man vill ju slippa det! Ha en bra onsdag! Kram



Zandra:

Du kommer älska dina svarta jättesöta =) Ha en bra dag! Kraaaam



Jenny:

De rosa är jättesöta och kommer passa perfekt i sommar =) Kram



Therese:

Ja ibland har Haléns guldkorn och just Love Label har rätt snygga saker, min volangklänning är ifrån det märket också och helt ok =)



Jag ÄR perfektionist på gott och ont så du har helt rätt ;-)



Önskar dig en perfekt dag!



Kram



2009-01-21 @ 09:32:41
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Avalon

Åh, vilken rolig och rejäl shopping! Hoppas vi får se alla de andra skorna/kläderna oxå! Din blogg är väldigt snygg, välgjord och stilren, precis som ditt hem!

2009-01-21 @ 15:16:46
Postat av: Anna

Hej sötaaste du, tack för goaste kommentaren om vårt tidningsreportage :-) ert bröllop hade ju också passat där ;-) Tror du inte jag somnade mitt under Victorias program igår tycker det är lite kul att se men som sagt ingen bra tid för en trött mama :-) STOR KRAM till dig

2009-01-21 @ 16:39:19
URL: http://alovesand.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0