Ta tillvara på kompetensen



Godmorgon världen, en ny dag har börjat och nya möjligheter! Själv ska jag sitta med en mängd skadeakter vid en dator på ett annat våningsplan här i höghuset bland personer jag inte känner. Jag ska grundligt granska ärenden och på vissa plan kommer jag känna mig som rena rama nybörjaren. Som tur är kommer jag att ha sällskap av en som jag uppfattat det vänlig och kompetent kvinna, så jag ska passa på att suga åt mig allt jag bara kan av hennes kunskaper! 

Det är verkligen ett tips som jag själv försöker leva efter: att lyssna på äldre kollegor eller vem det nu än månde vara och ta tillvara på dessa människors erfarenheter och vetanden. En människa som gått igenom ett liv sitter inne på enorma skatter och jag är som ett läskpapper när det kommer till sådant. Så mycket sakkunskap folk sitter inne med och om man visar lite intresse vill de flesta ofta mer än gärna dela med sig. Så var aldrig rädda för att fråga om saker för jag har erfarenheten att de flesta bara blir glada om man vill lära sig något av dem. 


Nu önskar jag er en riktigt bra dag med dessa som jag tycker i alla fall tänkvärda ord, så hörs vi troligtvis senare under dagen med något mer ytligt ;-)


Många kramar

Anna


Kommentarer
Postat av: jessica

god morgon!

en snabb fråga innan jag måste rusa till högskolan.



har du bas blogg, där de får lägga in reklam när de vill eller har du den andra där man själv bestämmer? Svårt att tyda hur mycket reklam de menar att de ska sätta in. bara så jag vet vilken jag ska välja.



tack i förhand

2009-02-04 @ 08:47:04
Postat av: Anna - Starwoman

Jessica:

Jag har bas, jag väljer inte själv vilken reklam som popar up, så tar du det blir det samma som jag har på min sida =)



Ha en trevlig dag på högskolan!



Kram

2009-02-04 @ 08:50:08
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Emelie

Du är klok soom en bok gumman!

Håller helt med dig det gäller att vara ödmjuk och öppen inför andras erfarenheter då kommer man längst! Ha en bra dag! Kram!

2009-02-04 @ 09:20:13
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Tessan

Så sant som det var sagt - tror vi är ganska lika när det kmmer till jobb och hur man tänker..

Snart ses vi igen, ser såå framemot det- har hittat en cd-skiva med en massa kort på oss 4 från gamla fester (tror du gett mig den faktiskt) som jag tar med mig så kan vi gotta oss.. =)

Kramar

2009-02-04 @ 13:14:54
URL: http://smastadsliv.blogg.se/
Postat av: Sabina

Hej! Skulle bara fråga var du har köpt den underbara vita vasen?? Jättefin! Gillar din blogg :)

2009-02-04 @ 19:34:56
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Sabina:

Vasen hängde med maken när vi blev ihop ;-) Tror att den har tillhört min svärmor en gång i tiden så det är inget jag köpt nu.



Vad kul att du gillar min blogg, vad glad jag blir =)

2009-02-04 @ 22:01:19
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0