Äntligen schlagerdags...


.... SKÅL PÅ ER & LÅT GLITTERFESTEN BÖRJA!!!

Sitter helt solo här hemma ikväll. Maken ville inte umgås med mig så jag får njuta av mina färska räkor och det vita vinet i glaset ensam (njuta hade jag fått göra ändå iofs för han äter inte räkor..) Men det blir förhoppningsvis en glittrande afton i melodins tecken så det ska inte gå någon nöd på mig. Nu är vitlöksbrödet färdigt i ugnen, dags att hugga in på räkorna och sippa vidare på mitt goda vin till tonerna från bland annat, Shirley, Alcazar, Serneholt, Emilia & Scotts... Låt musikfesten börja!!!

Ha en lovely kväll!  

TILLÄGG KL 21:45 - Gick rätt låtar vidare? Ja det är frågan.. Jag tycker att Alcazars låt är riktigt bra och sockersöta Emilias låt är faktiskt också enligt mig helt okej. För att summera kvällen så var INGEN av de åtta låtarna riktigt, riktigt dåliga enligt min smak så det bådar ju gott för framtiden! Det jag känner rent spontant är att svenska folket tänkt om, för visst var det väl ändå lite otippade låtar som fick mycket av uppmärksamheten denna schlagerkväll? Det är nog så vi måste göra, tänka om alltså för att kunna gå så långt som möjligt i den stora finalen. De senaste åren har den låt som vi här i detta avlånga land tyckt varit bäst visat sig inte fungera speciellt bra i Europa, så man måste nog skaka om och inte tänka i samma gamla banor längre. Jag kan personligen säga att Caroline af Ugglas, "Snälla, snälla" tilltalar mig på något konstigt sätt även om jag inte kan se oss skicka låten till Moskva.. men nästan så jag vill se den i Globen som jag förövrigt ska till den 14 mars! (dock på genrepet kl 13... men ändå ;-)).

Kommentarer
Postat av: Emelie

Ditt snyggo!

Har du ingen schlager make? ;-)

kan väl säga att Älsklingen inte heller är eld och lågor, men han gick att muta med lite skumpa! Hehe..

Håller helt med dig- ingen av låtarna var dålig!

Alcazar- me like och Caroline af Ugglas är väldigt speciell men hon sjunger rakt från hjärtat och det gillar jag! Ha en fortsatt bra kväll sötnos!

2009-02-07 @ 22:03:41
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Petra

Du är alltid lika vacker! Vilket läppglans har du? fin färg! Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

2009-02-07 @ 22:32:44
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Emelie:

Ska du säga =) Nä ingen schlagermake... han valde bort mig... Jag kunde inte muta med något tyvärr!



Ja C a U sjöng verkligen från hjärtat och texten fångade mig på ngtvis.. hoppas du har det bra!



P&K



Petra:

Nä men tack, jag rodnar ju.. =) Läppglanset är Juicy tubes från Lancôme,finns inget bättre enligt mig i läppglansväg) färgen är Pamplemousse (nr 33) en av mina favoriter =) Ha en fortsatt trevlig kväll du också! Kramar

2009-02-07 @ 22:50:53
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: fanny

hihi :) va söt du är! tack så mycket, det är självklart att jag frågar innan.. jag länkar ju till dig med :)! jag måste "godkänna" kommentarerna innan. la till det, då det var ett virus på datorn för ett tag sen som skickade massa meddelanden :/ vet du.. jag och alexander satt och pratade lite idag.. om vad lägenheter kostar inne i stan osv. vi bor ju också i stockholm, men i farsta om du vet vart det ligger? får jag fråga vad ni fick ge för eran lägenhet och vad månadskostnaden är på? du behöver såklart inte svara :) hade bara varit skoj att veta vad skillnaden är från ett nybyggt område inne i stan och här :) massa kramar!

2009-02-07 @ 23:50:05
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: fanny

jag förstår :) men jisses gumman, ni måste ha en ruggigt hög kostanad på bostaden! men när man trivs är det alltid det viktigaste :) va roligt att du ska hit! vad är det du jobbar med? massa kramar!

2009-02-08 @ 00:18:22
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: fanny

Då ska vi vara glada att vi inte har rörlig ränta här då :D förstår att det inte var okej med så mycket. ni skulle ju kunna bo i en lyxvilla för dom pengarna :) det verkar vara riktigt mysigt där ni bor iallafall. vi har varit förbi där några ggr och kikat :)



jag håller på att försöka komma på vad jag vill jobba med.. och det är inte det lättaste, men det kommer väl. först ska jag plugga upp några ämnen innan jag behöver grubbla för mycket på universitet eller högskola! måste vara riktigt skönt att ha allt "fixat" nu känns det som ett kaos i huvudet på mig!



hojta till om du vill ta en fika när du kommer hit :) alltid trevligt med nya ansikten!



kramar!

2009-02-08 @ 00:35:46
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: fanny

jo det är verkligen det viktigaste, att man sysslar med någonting som man trivs med! tyvärr är alla jobb som jag kan tänka mig ganska luddiga. skulle verkligen vilja jobba som personlig coach, men jag får inte riktigt pli på vad det är ^^ men allt faller väl på plats senare! :)



haha, va lustigt att du säger det.. att man aldrig känner sig helt klar. jag har frågat mig många ggr vad som händer sen.. när man har det där jobbet, drömboendet, familjen osv.. vad händer då? :P bra att det händer mer saker. och att man har mer saker att sträva efter. jag tror att har man inte saker att uppnå och sträva och längta efter så står man stilla.. och det måste bli riktigt tråkigt i längden!



va mysigt med fika :) ser jag fram emot! vi får som sagt höras när det är dax så bestämmer vi tid osv! jättekul :)



hur kan klockan alltid bli så mycket?! jag skulle ju gå och lägga mig för en timme sen..! ^^ är du inte trött?



puss&kram (:

2009-02-08 @ 01:03:18
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: fanny

haha gulle :) jag skulle kunna sitta här hela natten. tänk när man fastnar för en person då fastnar man verkligen. du verkar vara helt underbar du med ;D jag har många vänner i samma ålder som dig, och ännu äldre och som du skriver så känner dom sig mycket yngre också! det blir vad man gör det till ju :) jag känner mig därimot mycket äldre än vad jag är.. fyller 24 år i år, men skulle inte bli förvånad om det är 30 ljus på nästa födelsedagstårta :) kanske därför jag alltid känner mig smått stressad över att allt ska "landa" i livet. det måste jag fundera vidare på, haha :D



jag är en riktig livsnjutare, försöker verkligen ta vara på varje dag. men jag borde komma ut mer. är nog FÖR hemmakär tror jag :) bra att vi ska fika, så du drr ut mig lite (:



just nu håller jag på att bli gråhårig på vårat vardagsrum.. jag har så mycket ideér om hur det ska se ut, men jag får inte riktigt till det.. vill ha en taklampa över soffbordet, men vi har en stor divansoffa och lampan hamnar snett över.. funderade på spottar i taket.. men det är ganska krångligt och dyrt.. spara :D har du några tips? känns som ideérna börjar sina lite :P



vi gifte oss den 6 juni 08! då var jag 22 och alexander 23! många som höjer på ögonbrynen när vi säger "min fru" "min man" osv,. men känner man sig som 30 så gör man :D haha. sen har jag alltid haft den inställningen "varför vänta om det känns rätt och bra just nu.." han är perfekt :) har för mig att jag läste att ni också gifte er där någonstans? var det i stockholm? :) du hade en otroligt fin krona på huvudet.. började genast fundera på att man kanske skulle gifta om sig om tio år (förnya löftena) då skulle jag ha en sån :D hihi.



händer det nått spännande imorgon? :) jag ska ut och promenera på isen med mamma om det är fint väder.. annars hittar vi nog på någonting annat! :)



anna, du är verkligen en mysig tjej! :D kul att vi började prata!



STOR kram & puss :)!

2009-02-08 @ 01:44:43
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej tjej! Ja jag tycker Alcazar var värda att gå vidare, sen gillade jag faktiskt Marie Serneholt också :-) Tjing

2009-02-08 @ 07:23:54
URL: http://alovesand.blogspot.com/
Postat av: jessi

God morgon!



Vi glömde bort hela schlagern igår , åt och umgicks istället! Tack för recepten, jag skulle hälsa till dig att det var gott!

Jo, vi såg lite av omröstningen men det var bara förvirrande, nästa helg förstår jag nog mer när har sett hela programmet.



Ha en bra söndag!



kram

2009-02-08 @ 10:33:18
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Gillade också Caroline af Ugglas låt. Vackert och sårbart..men kanske inget man skickar till Moskva direkt. Kommer nog spelas på radion i massor.



Kul att gå på genrepet!!



Kram

2009-02-08 @ 11:52:55
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Fanny

fin blogg

2009-02-08 @ 12:08:04
URL: http://viktigmanniska.blogspot.com/
Postat av: Miia - Theres no place like home

Alcazars låt var grymt bra och bra att den tog sig direkt till final! Men sen gick det inte som jag hade förväntat mig... Maries låt tyckte jag var bra och den hade jag gärna velat ge en andra chans. Jag har precis läst Aftonbladet här hemma och gårkvällen får inga bra betyg direkt.. Vad snygg du är på bilden förresten, en riktig pingla! ;) Kraam

2009-02-08 @ 12:29:53
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Vilken fin bild på dig ! Jga kolla självklart på melodifestivalen igår oxå tyckte alcazar va jätte bra det var iof ingen som du säger som va dålig ! Hoppas du får en bra dag! Kram

2009-02-08 @ 12:33:51
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Marina

Jag tyckte Alcazars låt var bra! Svängig och man blev liksom glad av den :)

2009-02-08 @ 14:12:40
URL: http://wondrous.blogg.se/
Postat av: Jill

Alcazars var den enda schlagerlåten. Emelia tyckte jag inte alls om, hon sjöng falskt i flera stycken kunde till och med tondöva jag höra.

Af Ugglas tilltalar en på ett konstigt sätt ja.

2009-02-09 @ 08:31:29
URL: http://www.wegerup.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0