Lördag före jul


Julig teburk från Kusmi i rött och silver. I i bakgrunden
skymtar vår adventsstake av blockljus på fat med grön 
mossa.


Välkommen lördag före jul. Helg och ledighet för heeela slanten. Gårdagskvällen var trevlig med god mat på tallrikarna och gott i glasen. Idag har en mysig julfrukost med årets första vörtbröd, Kusmis julte i kopparna och sista adventsljuset tänts hittills hunnits med, lite halv seg i starten med andra ord denna morgon. Maken är på benen igen, peppar peppar verkar jag ha klarat mig från magåkomma. Vi har dock konstaterat att det troligtvis inte var en vanlig magsjuka hans illamående och andra otrevligheter berodde på, utan det var nog något han fått sig eller så är han kanske gravid ;-)    

Tack för alla fina kommentarer om årets julgran. Jättekul att klicka in här och mötas av så många kommentarer denna morgon - Tack finaste ni!

Planen för lördagen är en sväng till bland annat Fabriksbutiken i Gustavsberg. I eftermiddag ska jag tända ljus, sätta på en massa julmusik och placera mig själv i köket för att tillverka årets julgodis. Både tryfflar och annat sött är planen, så wish me luck! 

Vad händer hos er idag? Klarar med alla paket eller stressar ni runt i affärerna?

Kram så länge och på återseende senare

Kommentarer
Postat av: Josefin

det är ju bonde söker fru repris marathon nu snart så hoppas du hinner se avsnittet du missade igår :)

2009-12-19 @ 12:56:35
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Josefin:

Jag är på plats hmma igen nu, så sista avsnittet ska inte missas, tack för påminnelsen :-)

2009-12-19 @ 14:23:59
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Jessica E

Hej Anna,



Jag har precis gjort Rocky Roads och gjort första delen av en mjuk pepparkaka - andra delen skall göras dag 2. Mammas underbara mjuka pepparkaka!



Jag har hunnit handla alla julklappar, och skall slå in de sista julklapparna (har delat upp det lite eftersom man blir helt matt av att slå in alla julklappar på en kväll! :0). Jag måste byta papper på en del julklappar, eftersom vissa affärer har så fult julpapper. Ex Cervera som brukar ha vackra papper, har helt gräsliga varianter i år. Är just nu själv väldigt förtjust i vita papper med olika snören. Köpte några julklappar på Grandma's i Gbg i veckan, och de slog in paketen så otroligt vackert!! Vackra saker i paketen (Lexington favoriter) och vackra paket, inslagna med känsla!! Tänk att det kan blir så mycket julklappar, fastän vi bara har en liten 4 månaders baby och en systerson/gudson på 8,5 månad!!



Hoppas godisbaket går bra!! Ser fram emot härliga pics senare!! (Som sag, jag brukar kopiera in dina recept & bilder i ett word doc som jag sparar och testar recept. Man blir så sugen på dina recept för du tar så vackra bilder på dem)



KRAM Jessica E

2009-12-19 @ 15:42:35
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Jessica E:

Vilka härliga bak du håller på med :-) Och skönt att vara klar md klapparna, håller SÅÅÅÅ med om det att vissa affärer har så sjukt fult papper, att man bara MÅSTE byta :-)



Här väntar jag just nu på att min tryffelsmet ska stelna i frysen så jag kan rulla dem till små kulor :-)



Ha en mysig kväll och kul att du sparar recepten jag lägger ut :-)



Kraamar

2009-12-19 @ 17:08:43
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag ville oxå göra julgodis och baka, handla sista julklapparna...men det blev magsjuka för 3 av 4 i familjen so far....blääää! Så ledsen :( Låter sååå härligt det du skriver :) Kraaaam

2009-12-19 @ 17:13:48
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Anna:

Stackars er, inte kul! Hopåas ni kryar på er snabbt så du hinnr med allt innan julen kommer på torsdag!



Krya på dig kramar

Anna

2009-12-19 @ 17:39:01
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Zandra

Ja visst är det de!! Kalla fötter o man blir genom frusen in i märgen :-)

Hoppas baket gått bra!

Kramar

2009-12-19 @ 17:48:33
URL: http://lillalallas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0