Julgransglitter


Längtan är just nu väldigt stor att få hänga upp allt glittrigt
julgranspynt i julgranen...

 
Blev lyckat igår. Förrätt bestående av grillade fikon med brie, honung och valnötter. Ett recept jag fann ur senaste ELLE mat & vin som förövrigt är ett riktigt, riktigt bra nummer med såå mycket godsaker och inspiration. Lusläste magasinet från pärm till pärm på Charles De Gaulles i söndags. Älskar verkligen matlagningstidningar. Efter huvudrätten med favoriten Kyckling Italiano blev det en mörk chokladmousse toppad med juligt granatäpple och lite snö på toppen bestående av florsocker. En helt vanlig onsdagsmiddag i Sjöstadshemmet eller kanske inte, men gillar man att laga mat och har man namnsdag så har man :-) 

Jag är riktigt trött i mössan idag trots en god nattsömn, men det är detta eviga mörker som fullkomligt tar kol på mig. Skönt man har julen med tillhörande ljus att se framemot, men så fort högtiden är över så har ni en som kommer längta sig galen efter ljus och vår, vår, vår!!! 

Nej, nu är det ingen rast och ingen ro. Ut i torsdagsluften mot höga huset och stora skrivbordet med tillhörande bamsehög med papper, I just love my life!

Kram ♥ 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej!!

Den förrätten lät god. Har du något annat tips på förrätt till nyår?

Ha en skön dag

kram Angelica

ps härligt att man snart ska klä granen ska också ha mycket vitt!

2009-12-10 @ 08:51:11
URL: http://angelicalivia.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Åh, din trerätters igår lät god! :)



Ja mörkret är trist men jag är tacksam så länge det inte blir snö! Vet att många tycker det blir ljusare då, men jag tycker bara det blir färglöst och svårt att ta sig fram.



Massor kramar!

2009-12-10 @ 09:19:39
Postat av: jessi

Jag håller med dig om att man är riktigt tröttis nu,det spelar ingen roll hur många timmar man sover... Men julen piggar upp!



Så fina julgranskulor ni har, jag har också satsat på lite finare för är ju så mysigt att bara sitta ner och titta på granen... (har ej hunnit det än men med Ann-Louise idag så ska vi mysa hos mig då ska jag bara vara o njuta! Igår bakade jag julgodis i timmar..)



KRAM på dig godingen!



2009-12-10 @ 09:24:36
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Anonym

VILKEN HÄRLIG BLOGG!!!!

BILDER,RECEPT OCH INSPIRATION.LÄSER DEN DAGLIGEN.

EVA

2009-12-10 @ 10:51:52
Postat av: Karoline



Jag har nu läst din blogg ett tag, du verkar liksom så ytlig och det märks att ni saknar något i ert liv, konsumera verkar vara nummer ett, gör något viktigare, skaffa barn, så kanske du får någon annan att ge klappar åt samt att fixa lite jul hemma.

2009-12-10 @ 12:15:59
Postat av: Sue

Kul att din dag blev lyckad igår!!!!! Och att maten smakade! Det lät förbaskat gott!



Håller med dig om mörkret dock! Jag längtar efter de där riktigt kalla dagarna nu i vinter för då skiner ju solen åtminstone!



Ha en fin kväll sötis!



Puss

2009-12-10 @ 16:04:15
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Angelica:

Jag har inget tips så här på rak arm, men kommer jag på något lovar jag att återkomma =) Ha en fortsatt skön torsdag. Kram kram



Rebecca:

Jag håller med dig om snön, inte min grej heller. Dock får det gärna vara lite frost och någon minusgrad så här års, det vore idealet. Ha en fortsatt skön torsdag. Kraam



Jessi:

Jag längtar som sagt tills jag kan fylla grangrenarna med tingeltangel och sedan precis som du säger bara sitta och titta på granen. Åhh gott med julgodis, det ska jag göra framöver också! Ha en skön torsdag, kraaaaamis



Eva:

Åhhh tack vad glad jag blir att du tycker så! Ha en fin torsdag! Kramar



Karoline:

Jag skäms inte ett dugg att erkänna att jag både konsumerar och är ytlig, precis som resten av världen skulle jag säga. Av allt att döma roar jag och bloggen i alla fall för annars har jag svårt att tro att man klickar in här gång på gång. Det kanske är någon mer som är ytlig ;-) Kram



Sue:

Håller med om de kalla dagarna, då brukar det vara fint ute =) Hoppas du får en mysig tordagskväll! Kraamar

2009-12-10 @ 16:44:10
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: sofia

fina bilder :)

kolla gärna min blogg!

2009-12-10 @ 17:30:06
URL: http://ssofiablad.blogg.se/
Postat av: Carina

Börjar med att ge dig en komplimang, du tacklade kritiken du fick av Katrine bra. Ger dock henne en poäng i det hon skriver. Jag har också följt din blogg ett tag nu och från början var den väldigt roande då den är så långt ifrån det liv jag lever vilket gjorde den mycket intressant. Efter ett tag började jag kolla in dina vänners bloggar också och det är nu min besvikelse blandat med nyfikenhet kommer fram. Alla har nästan samma skålar, fat, ljuslyktor m m och det gör mig förvirrad, vem var först skulle va roligt att veta. Inte för att det kanske spelar någon roll men jag är trots allt nyfiken........

2009-12-10 @ 18:10:45
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Carina:

Förstår inte riktigt din fråga, men det enklaste är väl att du kikar i bloggarna du har i åtanke för att se när personerna första gången visade upp sakerna du syftar på, så får du sedan jämföra datum när samma sak sedan dyker upp i andras bloggar för första gången. Jag kan tyvärr inte svara på din fråga bättre än så här då jag inte vet exakt vilka skålar, fat, ljuslyktor, lampor mm du menar :-)



Ha en trevlig kväll!



Kram kram

2009-12-10 @ 18:33:17
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Carina

Springer kanske på dig under dagen, då kan vi reda i min förvirring.

Kram

2009-12-11 @ 07:00:28
Postat av: Karoline



Hej Anna, Som jag sa så har jag läst bloggen ett tag och det är efter ett tag som jag inser att ditt liv handlar mycket om samma sak, ytligt. Jag har återkommit för att jag gillat vissa saker, men nu är min åsikt att den är ytlig. Men sen är det en blogg och givetvis eller i alla fall den uppfattning jag fått så ger du säkert oss inte allt i från ditt liv. Gör någon det i bloggvärlden? Ytligt och ytligt kanske är lite hårt sagt, men det handlar så mycket om vad man har och vad man ska göra. Det känns liksom inte äkta.

Jag tycker inte alla i denna värld är ytliga och lever med konsumtion som prio ett, jag själv gillar att blanda både dyrt och billigt, visst är design väskor kul. och givetvis är det viktigt för mig med med ett varmt hem. Men jag kan också visa att jag inte alltid är lycklig. Den uppfattningen jag fått är att du bara vill visa att du är så happy och det känns inte äkta. Typ som Barbie & Ken, men vissa trivs med det och det ska man inte fördöma. Jag vill inte döma dig, det är inte min uppgift, utan bara säga hur jag upplever det. Mer som en feedback.



Men tack för denna tid och lycka till!



Karoline

2009-12-11 @ 10:02:52
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Karoline:

Alla har vi rätt att ha åsikter och jag respekterar din precis lika mycket som alla andras. Jag tar inte illa vid mig av att du bedömer mig vara ytlig utan jag ”lyssnar” och jag tar till mig av det du skriver och jag håller med att det säkert kan uppfattas så, dock delar jag inte dina åsikter i allt du skriver.



Ni som läsare av bloggen får bara en liten insyn av den jag är och det finns inlägg här inne som både är tänkvärda och mindre happy om man bara går tillbaka. MEN mesta dels av tiden så är jag tro det eller ej väldigt glad, positiv och lycklig. Vi har det bra här i Sverige om man jämför med många andra ute i världen. Här finns sociala nätverk som fångar upp var och en av oss om något händer om man bara har ett intresse av att få "hjälp" samt att man får bjuda till även själv i de lägena. Jag personligen skulle få skämmas om jag hade mage att klaga och inte var glad, tacksam och lycklig för det jag har; tak över huvudet, ett arbete att gå till och mat på bordet. Resten må vara ytliga ting som man egentligen inte behöver för att varken leva eller vara lycklig, men nu har jag intresset och möjligheten att införskaffa mig det jag själv vill ha åtminstone mer eller mindre och det finns därför ingen som helst anledning till inte vara glad både i mig själv och utåt sett. DET vore att vara ytlig och bortskämd om något!



Tack i vilket fall för du tagit dig tiden att analysera mitt leverne, ganska underhållande med personer som vill röra om i grytan och skapa debatt. Du skriver dessutom mestadels sakligt och har inga direkt påhopp vilket jag respekterar dig för. Så tack för ”pratstunden” och trevlig helg!

2009-12-11 @ 12:49:34
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Vill du få fler besökare?

Registrera dig då gratis på:



http://www.viraltrafik.se/?laurenvskristin



Du vet att du vill se:



http://laurenconradvskristincavallari.blogg.se

2009-12-11 @ 13:13:53
Postat av: Maja

Såå fint:)

2009-12-11 @ 13:41:04
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Karoline



Som jag förstod och sa så var det som jag trodde, du visar inte allt, och naturligtvis har du ingen anledning till. MEN, det du nu skrev fick mig att tänka om, jag fick en uppfattning om att du är en helt annan människa än vad "bara" bloggen visar. Du visade att det finns en omtanke i dig som inte man inte lika lätt ser i bloggen.



Trevlig helg nu, så kikar jag säkert in igen;-))

2009-12-11 @ 15:11:12
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Karoline:

Tack för fin och förstående kommentar. Jag ska tänka på att inte framhäva bara det jag konsumerar utan blanda det med tänkvärdheter, min skräck är att framstå som endast "tom" och innehållslös =)



Välkommen åter och trevlig lördagskväll!



Kram

2009-12-12 @ 17:15:34
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0