Utmanad sex frågor & sex svar!


Jag har blivit utmanad av rara 
Starmamas där jag ska besvara sex st frågor. Det lät skoj så här kommer mina svar:

1. VILKEN MAT ÄTER DU OFTA?
Jag äter soppor i olika former runt 4-5 gånger i veckan så det får väl anses vara ofta? Det serveras nämligen väldigt goda hemlagade soppor på mitt jobb därför blir det att jag äter detta allt som ofta på veckorna. Annars äter jag nog ganska allsidigkost med både fisk, fågel, kött och grönsaker.  



2. NÄR DU ÄR PÅ KALAS, ÄR DU DEN SOM SITTER, ELLER HJÄLPER DU TILL MED ATT DUKA AV?

Det beror lite på var jag är och hos vem, men jag har ganska svårt att sitta still om jag är hos folk jag känner väl, då vill jag gärna hjälpa till. På andra ställen så känns det kanske inte fullt lika naturligt alla gånger, men jag brukar ofta erbjuda mig att hjälpa till oavsett.



3.VART SITTER DU HELST NÄR DU BLOGGAR?

I soffan med datorn i knät eller i arbetsrummet vid skrivbordet. 



4.KÖPER DU TRISSLOTTER OFTA?

Tror att jag aldrig har köpt en trisslott till mig själv bara så där - kanske jag borde göra - Plötsligt händer det säger ju reklamen ;-)


5.VILKEN STAD ELLER LAND HAR VARIT DIN BÄSTA SEMESTER?

Frågan är verkligen svår att besvara för jag har aldrig haft en tråkig och innehållslös resa/semester någonsin och sedan har man vart på så många olika typer av resor. Resorna som ung med tjejkompisarna var naturligtvis vansinnigt roliga, alla resor jag gjort med mamma, pappa och min lillebror som barn var helt underbara. Makens och min resa till Bali var naturligtvis väldigt exotisk, likaså vår Thailands resa. Vår Paris och London resa förra året var ju underbara likaså våra resor till Grekland. Men jag tror nog att det året maken och jag bilade i Europa är bland de bästa. Vi åkte genom Danmark, ner i södra Tyskland vidare in i Österrike och dess fantastiskt vackra huvudstad Wien som jag rekommenderar alla att besöka, en sagostad! Vi åkte från Österrike vidare in i Italien till Venedig, Pisa, Toscana och som längst ner var vi i Rom det var en upplevelse den resan, men som sagt alla mina resor har varit fantastiska!  



6.TV KANAL DU TITTAR MEST PÅ?

Skulle tro att det är TV4 och kanal 5, men det är bara en gissning. Jag ser egentligen inte på så mycket tv längre kom jag framtill härom veckan och särskilt inte vid denna tiden på året.



Jag utmanar nu i min tur alla som känner sig sugna på att svara på frågorna. Jag vet att man egentligen skulle specifisera någon/några personer som man ville skulle svara på frågorna, men jag tycker att det är så svårt. Vissa människor roas inte och kanske inte vill svara och så känns det bara jobbigt för dem. Därför låter jag utmaningen vara till ALLA er som vill helt enkelt. MEN berätta gärna för mig bara om ni antar utmaningen så att jag kan gå in på era bloggar och läsa för jag är nyfiken ;-)

Stor kram!

Kommentarer
Postat av: Nangiala

vilka fina ljusstakar ni har i v-rummet! Var kommer dem ifrån?:)

2009-04-27 @ 14:15:37
URL: http://nangialas.blogspot.com
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Nangiala:

Ljusstakarna är fyndade på Hemtex =)

2009-04-27 @ 14:26:58
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Starmama

Hej Anna!



Vad kul att du ville anta utmaningen! :-) Så glad jag blev! Måste förresten säga att soppor är alldeles för underskattade, tycker att vi alla borde äta mycket mer olika soppor, jag ska bli duktigare på att laga soppa, tack för tipset!



KRAM Starmama

2009-04-27 @ 14:27:16
URL: http://starmamasblogg.blogg.se/
Postat av: Therése

Hej Anna,



Jag följer din blogg dagligen, alltid kul att läsa och se alla fina bilder! :-D



Jag är på jakt efter ett nytt vitt skrivbord och blev inspirerad av ditt som ser precis så litet och smidigt ut som jag vill ha det - undrar alltså var det är köpt/vilket märke det är? Tack på förhand!



Kram Therése

2009-04-27 @ 15:01:17
URL: http://stockholmsdagar.blogspot.com/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Starmama:

Klart jag antar din utmaning ;-) Soppa är faktiskt väldigt underskattat, jag är barnsligt förtjust i just det. Ha en skön dag, Kram



Therése

Hej Therése, vad kul att du följer min blogg, blir jag alltd glad av att höra =) Skrivbordet är från IKEA och heter Jonas om jag inte minns helt galet nu, så kika där =) Ha en skön dag i solskenet! Kraaam, Anna

2009-04-27 @ 15:06:07
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Maria

Åh va roligt det var att läsa! Särskilt om dina resor. Var så kul att du skrev att bila genom Europa var kul. Har sagt det till killen några gånger.... och nu kunde jag säga "En till har skrivit/sagt att det var jättetrevligt!".

Jag kan inte ta utmaningen ...jag har ingen blogg. Men om jag hade så skulle jag antagit den direkt.

Fina bilder som vanligt! :)

2009-04-27 @ 15:32:37
Postat av: Johanna UNG 2BARNSMAMMA

Otroligt fint hem du ser ut att ha!! =)

2009-04-27 @ 16:32:20
URL: http://johannajois.blogg.se/
Postat av: Miia - There´s no place like home

Hej Anna!



Roligt inlägg & kul att få läsa lite mer om dig :)



Hoppas du haft en bra dag på jobbet & att ni har lika fint väder hos er som vi har här i Örebro. Nästan så att det är för varmt nu, haha... men jag ska inte klaga, för då lär det väl säkerligen komma regn & det vill jag inte!



Ha en mysig kväll nu, kraaam

2009-04-27 @ 17:48:23
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: cilla_Falsterbo

Har oxå antagit utmaningen =)



Älskar sånna utmaningar tjoho!!



kramkram

2009-04-27 @ 19:01:24
URL: http://cillafalsterbo:blogg.se
Postat av: Hanna

Skoj med lite utmaning:) roligt att läsa:) soppor som är så gott:) krams

2009-04-27 @ 21:06:43
URL: http://hannis84.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Rolig utmaning. Ska jag komma ihåg att göra när jag har mer tid någon gång! Kul att läsa lite mer som nån skrev.



Soppa ja, det får vi ju ibland på mitt jobbs restaurang ;) också. Kan variera och jag tror er är godare. OM jag jobbade hos dig skulle jag också välja soppa ofta!



Kramar

2009-04-27 @ 21:35:31
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Malin S

Att bila i Europa är världens bästa ! Jag längtar tills jag & Samuel kommer iväg igen och då med ett litet kid som sällskap =)

2009-04-27 @ 21:41:43
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0