Gräsänkling och så lite scampi..

Jag måste säga det att trots att man agerade taxichaffis i natt har jag varit oerhört pigg och effektiv i dag på jobbet. Kanske är det så man ska göra i fortsättningen, bara sova i tre timmar istället för sju-åtta? Tänk så mycket mer man skulle kunna få gjort på ett dygn, men jag ska villigt erkänna att när klockan visade 16 i eftermiddags gick mina ögon i kors och jag tappade all energi på bara några minuter så det var är nog ingen bra idé ändå. Det var ialla fall värt att hämta lillebror och hans lilla-Z för det är alltid skoj att träffa dem och nu då även få en uppdatering av deras veckor utomland. Bruna var de också, påväg upp i hissen till lägenheten inatt såg jag ut som en vålnad i jämförelse med de två söta pepparkakorna. Hisspegeln var inte nådig, jag lovar att jag hade kunnat skräma livet ur vem som helst just då..Haha!.  

Ikväll är jag ensam hemma, maken är på konferens och kommer hem först imorgon. Hade plan på att röja i garderoben och fixa till ev Tradera auktioner, men tror ni jag orkar det nu? Näää precis! Jag har mumsat i mig Keldas Thaisoppa med vitlöksfrästa scampi, sååå gott. Blir nog tvungen att lägga mig tidigt ikväll så jag är i tid till jobbet imorgon bitti!

Jag har förresten kärat ner mig i ännu en väska(!) som jag nu verkligen funderar på om jag inte ska införskaffa mig.. eller är det helt galet att köpa en väska till??? Man vill ju inte verka helt tokig.. hehe. Jag köpte ju ganska nyss en...

KRAMAR! 


Bilder: Privata

Kommentarer
Postat av: Starmama

Vad är det för fin väska som du har spanat in? :-)

2008-09-02 @ 20:34:25
URL: http://starmamas.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Väskor kan man ALDRIG få för många av;)

Blir nyfiken på vad det är för snygging som du har spanat in nu men jag kan tänka mig att den kommer dyka upp nyinköpt här på bloggen väldigt snart=)

Ha en bra kväll i ensamheten! KRAM



Ps: Tavlan var riktigt snygg. Vad har du mer för dolda talanger?;)

2008-09-02 @ 20:59:46
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken väska är det?

2008-09-02 @ 21:14:19
Postat av: Emelie

Det är helt normalt att kära ned sig i väskor- i promise! ;-) Vad är det för snygging då?

Sov sött nu! Kramisar

2008-09-02 @ 21:15:23
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vad har du för alias på Tradera? Med tanke på hur mycket snyggt du visat på bloggen så kanske man kan göra en del fynd bland dina annonser :-)

2008-09-02 @ 21:41:20
Postat av: Anna

Starmama:

Ja vi får väl se om det blir väska eller ej.. då återkommer jag =) Kram!



Madeleine:

Nä PRECIS min årsik, man kan INTE få för många väskor =) Lovar visa den OM jag nu slår till.. Mste sova på saken en dag till..



Tack, är som sagt rätt nöjd själv med tavlan, den är dessurtom snyggare i verkligenehten på väggen. Några fler talanger har jag nog inte.. ehhe



KRAM



Anonym:

Ska fundera en dag till och blir det köp kommer ni säkert få se den.. =)



Emelie:

Ja tyvärr kärar man ner sig i de små asen ;) Återkommer med den om jag köper den, måste sova på saken bara =) Kram



Camilla:

Mitt alias är Gucci007 ppå Tradera, töntigt jag vet, hahaha men jag skaffade den inte igår utan för flera år sedan, skyller på det, hahaha! =)



2008-09-02 @ 21:54:48
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0