Dimmig onsdag..

Oj vad dimmigt det är ute nu på mornarna, men idag slog det nog ändå rekordet för jag såg knappt mer än 5 meter framför mig, men nu lättar den mer och mer så att jag kan skymta det vackra lövverket utanför kontorsfönstret som nu skiftar i både, grönt, gult, orange och rött, så fint! 

Idag är det fler möten på gång. Jag ska ärligt säga att möten inte tilltalar mig speciellt mycket, alldeles för mycket sånt nu för tiden, det blir ändå varken hackat eller malet i slutändand de flesta gångerna. Jag kan ofta få myror i brallan redan efter någon halvtimma om jag känner att det inte ger mig något. Hoppas dagens arbetsplatsmöte går "smärtfritt" och snabbt! 

Två av tre finnar har minskat rejält under natten för den intresserade, haha men en ilsken sak är kvar och vill inte ge med sig. Det är väl helt enkelt så att man får vänta ut den rackaren, värre än så kan det ju inte vara ;-) 

I eftermiddag ska jag försöka få någon ordning hemma, Längtar sååå till vårt nya sideboard kommer så att man kan bli klar någon gång i vardagsrummet. Älsklingen var dock så snäll så att han satte upp Kartellen i lördags så nu hänger den över vardagsrumsbordet och trivs alldeles utmärkt kan jag meddela.
 
Nej nu måste jag kila och hämta en kopp kaffe och plocka ihop mina papper inför mötet 09.30. På återseende!    


Bild: Sköna hem


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0