20 september!


Bilder: Privata, tagna förra helgen

Lördag, härliga lördag. Äntligen den 20 september och det är verkligen höst i luften nu. Träd och buskar är fulla med frukter och bär och löven börjar nu anta nya skiftningar. Denna förmiddag är solen dessutom nästan påväg att spricka igenom de tunna molntäcket som täcker himlen. Jag tror att ger man den bara någon timma till så är här strålande sol vid tolvtiden. (jag borde verkligen satsa på en karriär som metrolog känner jag, hahaha!) 

Vi har haft en mysig lördagsmorgon hittills och jag har precis klivit ut ur duschen där jag stått en bra stund och bara njutit av det varma vattnet. Det känns så oerhört skönt att klänningen hann komma igår, jag behöver inte längre känna någon "panik" och olust över mitt klädval, så jag kan bara tillbringa dagen här hemma och fixa både hår, fötter och naglar inför kvällen eller rättare sagt eftermidadgen, för vi ska ses redan vid halv fyra för lite förmingel eller vad man nu ska kalla det. 

Vad ska du göra en lördag som denna? Önskar er en jättefin dag oavsett vad ni tar er för!
 
Stor höstlig kram!   

Kommentarer
Postat av: Malin S

Jag ska proppa mig full med Panodil och sticka till Falkenberg. Tydligen kräftskiva i något båthus som är planen där. Skoj. ha en trevlig & glammig kväll ! Kram.

2008-09-20 @ 11:36:42
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh vilka härliga höstbilder!



Här blir det precis som för Malin kräftskiva! Dock inte i något båthus men väl ett partytält på landet!

Ska bli riktigt skoj!



Hoppas du får en riktigt rolig kväll gumman!

Stora kramen!

2008-09-20 @ 11:59:13
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Anna

Malin S:

Hoppas att du piggnar till med dina rosa och grönapiller och får en skoj kräftskiva och i ett båthus låter ju INTE helt fel!!! Kram



Emelie:

Åh kräftskiva på landet låter inte dumt, såå mysigt. Själv har jag inet vart på någon i år, hmmm MEN ikväll ska jag på jubileumsfest så jag deppar inte för det =) Stor kram!

2008-09-20 @ 12:04:01
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Madde

Hej Anna!Vilken tur att klänningen hann fram i tid!Den kommer bli jättebra till kvällen festligheter!Själv har jag världen goaste och sötaste lilla Corneliatjej hos mig i helgen så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på förutom lek och bus och massa mys=)Men nu först vankas det morfars pannkakor med hemlagad sylt!Mums tycker både stora och små tjejer;)Ha nu en riktigt riktigt trevlig kväll och parta loss ordentligt!Kramar på dig!

2008-09-20 @ 13:16:09
Postat av: Madeleine

Ville bara önska dig en riktigt trevlig kväll=)



Glöm inte kameran;)



KRAMAR

2008-09-20 @ 14:42:42
URL: http://livetuppochner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0