Happy monday

Måndagsmorgon och jag känner mig riktigt utvilad (kors i taket!). Kan bero på att jag mestadels låg i horisontellt läge framför tv:n igår, men sånt är helt legalt någon gång emellanåt och hade jag inte gjort det hade jag vart ett vrak idag det är en sak som är säker.


Ny vecka
igen och jag känner mig bara positiv inför det. Jag är medveten om att jag är lyckligtlottad som trivs så bra på arbetet, för jag har aldrig någon söndagsångest utan jag ser för det mesta framemot veckorna. Dels beror det väl på att jag tycker om mina arbetsuppgifter men också för att jag har så underbart folk runt mig här på avdelningen. Visst trivdes jag på min förra arbetsplats, men jag måste säga att det är snäppet bättre här och jag har aldrig för en sekund ångrat att jag bytte arbetsplats, även om det var ett "stort" steg att ta, för i det läget när man börja tänka på att byta jobb så vet man ju vad man har men inte vad man får och sånt kan ju vara lite "skrämmande" men som sagt här blev det ett lyckokast på alla tänkbara plan.


Nej nu är min korta lilla paus slut, måste jobba vidare så att jag kan kila hem i tid i eftermiddag och påbörja målningen i sovrummet. Önskar er alla en riktigt härlig vecka och ni som inte är lika glada över måndagar som jag är, tänk positiv snart är det fredag igen, vi vet ju hur fort en vecka går numera!

Kram!  

Kommentarer
Postat av: Anna

Låter härligt vännen, söndagsångest är ingen skön känsla så det är bra att vi skiter i den ;-) Ha en FAB vecka, kram Anna

2008-10-20 @ 12:08:16
URL: http://alovesand.blogspot.com/
Postat av: Zandra

Härligt att höra att du mår toppen på en måndag!En annan hoppas ju att min måndagsångest snart ska vända.. BLÄ

men men :-)

Happy Monday to you!

KRAM

2008-10-20 @ 12:59:32
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Zandra

Bilder kommer, jag lovar!

Så fort jag är nöjd.... HAHAH nä men när de mesta är på plats :-D

KRAM KRAM

2008-10-20 @ 14:14:56
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Malin S

jag suger åt mig all posivitet eftersom jag är hemma och är sjuk, snyft. Ont i halsen & allmänt dassig. Men jag piggnar nog snart till =) Lycka till med dina storslagna hemfixarplaner. Det kommer helt säkert bli bra. Kramar.

2008-10-20 @ 15:46:32
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0