Spegel


Spegeln ett arvegods från min mormor, ommålad i favoriten vitt

Jag längtar så tills vårt sovrum är klart och med det menar jag då tapetseringen och vita möbler. Jag tror faktiskt att jag ska ta och måla vår befintliga säng ändå. Jag har två intressenter på sängen, men jag tycker om modellen och hur svårt kan det vara att måla den egentligen? Sedan sparar jag en massa pengar på att måla om bara, så jag tror att det blir en duvning med vitfärg på både sängen och sängborden och behåller dem. Eller vad tror ni?

Vi har en byrå som jag dock skulle vilja byta ut helt då jag tycker att den är för hög, men vem vet, med lite vit färg kanske den blir perfekt den också? Jag har i alla fall en fin spegel som varit min mormors som målades vit i somras som jag tycker mycket om. Dels för att den har en historia och dels för att älskade mormor har speglat sig i den många, många gånger under årens lopp. Den ska få en hedersplats i sovrummet när det är klart, det är en sak som är säker =)  

Nej nu ska jag återgå till bonniga "Bonde söker fru" på TV4!

Ha en skön afton! 

Kommentarer
Postat av: Madde

Hej Anna!Ååå vilken underbar spegel!!Den MÅSTE du ju verkligen framhäva på ett bra ställe!Tycker absolut du ska plocka fram färgburken med vit färg,ALLT blir snyggt i vitt=)Jag har haft en nästan manisk period att måla allt vitt ett tag nu,jag har ju iofs lite shabby chic stil i min lilla stuga och då är det bara att måla med vit grundfärg i princip.Tror kanske dock att du ska satsa på en annan typ av färg till dina fina möbler.Jag ska ta tag i mitt nästa vita projekt under helgen tänkte jag,får väl se om sambon är lika entusiastisk som mig...;)Var rädd om dig!Kramisar

2008-10-08 @ 21:28:46
Postat av: Sofia

Underbar spegel, vad fin den är som vit!

Kram

2008-10-08 @ 22:16:29
URL: http://fiabloggen.blogg.se/
Postat av: Mary

Vilken underbart vacker spegel. Det är jättespeciellt att få ta över ting som har en historia och som ägts av någon som betyder mycket för en. Hoppas du fått en skön kväll! Kram Mary

2008-10-08 @ 23:04:00
URL: http://vintips.blogg.se/
Postat av: Sandra!

Hej!



Jag har några jättebra tips till dig! 5 sidor där man på ett enkelt sätt samlar poäng och får pengar eller presentkort helt gratis. Självklart får du fler poäng om du registrerar dig genom mina länkar.





Nummer 1. GRATIS KLÄDER



Här samlar du lätt ihop poäng som du sedan byter mot presentkort från H&M eller Gina Tricot. Det är verkligen en lönsam sida! Jag har redan fått ihop 650 kr i presentkort.



http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=803





Nummer 2: GRATISBIO



På denna sida kan man komma upp i höga summor fort. Man kan få presentkort på 300, 500 eller 700 kr, och man får poäng på en mångd olika sätt.



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=21852





Nummer 3: GRATISGEN



Den här värvar man andra, men det är väldigt lätt att få ihop poäng. ( Man behöver endast 1 poäng+ 7 värvade för att få sin första pryl ) Denna sidan är en av mina favoriter för det går så fort att få sina saker. Själv har jag fått 25 lotter och sex and the cityboxen.



http://www.gratisgen.se/?ref=67998





Nummer 4:PENGARGRATIS



Denna sidan är mina andra favorit. Hur smidigt och lätt som helst att samla ihop poäng som man sedan byter mot riktiga pengar. Du får dina pengar insatta på ditt konto eller i ett brev på posten. Man kan väldigt snabbt komma upp i höga summor!



http://pengargratis.se/?r=1332





Nummer 5: GRATISMAKEUP



Detta är på samma sätt som gratiskläder men istället får man presentkort på KICKS. Där får man även poäng för att logga in och svara på dagens fråga, vilket gör att det går ännu fortare att komma upp i poäng :)



http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1482





Lycka till!

2008-10-09 @ 02:00:40
Postat av: Rebecca

God morgon tösen!



Kan ju bara instämma i att det var en underbar spegel! :) Känns liksom romantisk utan att för den skull vara "för mycket". :)



Och så vill jag passa på att säga tack för svaret ang din fina skål på sideboarden (härom dagen)! :)



Hoppas du får en bra dag!

Kram!

2008-10-09 @ 05:20:38
Postat av: issa

Hejsan! Jag har samma sängram som er och i ek då såklart... just nu förstår inte varför jag valde ek på mina sovrumsmöbler. :P men det va ju en bra idé att måla den vit! kanske jag ska göra det jag me.. men jag är så himla kass på sånt. va gör man för förarbete osv..? tack för en bra blogg!

2008-10-09 @ 08:20:57
Postat av: Anna

Jag har också blivit en "vitgalning" som mina små sötnosar kallar mamma, har gått loss med vitfärg på massa "gamla" möbler som har blivit så snyggak, som nya. Ska nog fota lite och lägga ut i min blogg tror jag. Spegeln är förresten så FAB skulle passa hemma hos oss också ;-) Kram Anna

2008-10-09 @ 09:24:40
URL: http://alovesand.blogspot.com/
Postat av: Kristina-Novemberbröllop

Gillade inte vita möbler förr men nu är jag lika galen som du:)

Kram

2008-10-09 @ 10:35:35
URL: http://thisis.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh viken fin spegel. Extra fin blir den ju när den har en historia och har tillhört någon man tycker om! Kram!

2008-10-09 @ 10:49:22
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: En Älskarinnas Bekännelserer

Fantastisk spegel! Vill ha! Genast!

2008-10-09 @ 19:14:27
URL: http://secondlady.blogg.se/
Postat av: Mira

Den där spegeln hade jag då inte tackat nej till.



Å andra sidan hade jag inte tackat nej till någonting du visar eller gör!!



Kramiz

2008-10-09 @ 19:58:39
URL: http://metrobloggen.se/husfrun
Postat av: Malin S

Underbar spegel. Jag är en stor anhängare till att ha kärt "arvegods" hemma och blanda upp med modernare ting =) Ha en härlig helg på västkusten raring !

2008-10-09 @ 22:30:08
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0