Torsdagskväll!


Hemmamys i denna stund med tända ljus och kycklinggryta puttrandes på spisen.

Hemma efter bra dag på jobbet och en riktig Power Walk! Det är helt mörkt ute och klockan är bara 19:00, rätt mysigt om ni frågar mig! En enkelt kycklinggryta med curry och kokosmjölk står på spisen och puttar och jag väntar just nu på att riset ska bli klart och att mannen i mitt liv ska kliva in genom ytterdörren och säga "Honey I´m home" Haha! Nej riktigt så käcka är vi inte, vi brukar mer låta ungefär så här: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej =)

Ikväll ska jag pyssla när matintaget väl är färdigt. Jag ska nämligen äntligen få tummer ur och fixa våra tackkort (ja jag vet nu ÄR det verkligen nästintill pinsamt att inte ha sänt dem, riktigt ofina är vad vi är) Själva fotona har fått hem för flera veckor sedan, men jag har tyckt att de är så "sladdriga" eller vad man ska kalla det, så jag måste fixa till och stabilisera dem på någotvis, det blir alltså kvällens "to do". Kommer troligtvis samtidigt kasta ett getöga på Idol men jag tycker inte det är så bra hittills, varenda kotte väljer ju så sjukt kassa låtar. Gammal skit man knappt känner igen och ingen favorit har jag heller, så jag bryr mig inte om vilka/vem som åker ur tävlingen, det är ju lite tråkigt, men kanske blir det en uppryckning ikväll utav grabbsen =) 

Har du någon favorit i årets idol?
 

Kommentarer
Postat av: Therese

Mm, kokosmjölk och kyckling är en toppenkombination! Jag har inte följt idol och har heller ingen favorit, killfronten tycker jag verkar hur blassé som helst men kanske får ge det/dem en chans...

2008-10-02 @ 19:48:50
URL: http://mammis.webblogg.se/
Postat av: Katta

Min favorit åkte ut redan i måndags. Hon den "snygga" som var lik Jessica Simpson =) Håller med dig om alla världelösa låtval, speciellt ikväll! What liksom!?



Hjälp vad snygg den vita är. Love it! Undra var jag ska få in en sån här hemma... ;) Arbetsrummet kanske?



Kraaaaam

2008-10-02 @ 20:41:28
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Har inte heller fastnat i Idol i år och tittar knappt inte. Orkar helt enkelt inte följa det!



Vilken fin bild på köket och jag bara älskar allt det vita=)

Hoppas du får en bra helg och käka mycket sushi;)

KRAM KRAM

2008-10-02 @ 20:50:49
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Emelie

Tack gumman!



Viken ursnygg bild på köket! Me like!

Tycker Idol deltagarna är duktiga sångare men fruktansvärt tråååkiga låtval och framföranden!!! Gäsp... Kram

2008-10-02 @ 20:59:59
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Anna

Therese:

Kyckling och kokos är underbart ihop, en stark favorit!



Katta:

Jag ångrar lite att jag inte köpte två vita Gé istället för en vit och en transparent, men den genomskinliga är cool iofs just för att det ser ut som det är flera glödlampor i, det syns ju faktiskt inte alls på den vita så jag är nog nöjd ändå ;-) Ja en i ert arbetsrum hade väl varit något =) Blev det några fynd på Ikea? KRAM



Madeleine:

Nej man orkar inte följa Igol bara för att det är så kassa låtar, hmm



Tack ja nu är det mycket vitt här hemma, fiint love vitt =)



hahah, någon sushi blir det inte tal om i helgen, Hua.. men jag ska nog ge det en ggn till för man ska ju tydligen "lära" sig efter några ggr och så är det faktiskt med oliver för min del, det var äckligt i början men nu älskar jag oliver ;-) Kramar

2008-10-02 @ 21:02:19
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna

Emelie:

Ja de är jätteduktigta sångare bättre än förr om åren, men de är ju så trista förövrigt.. låtvalen drar ju ner allt, blir ju så man inte orkar titta, blääää =)



Tack för din snälla kommentar ang köksbilden =)



Kramis

2008-10-02 @ 21:04:22
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Malin S

Man ska liksom sjunga "Honey, I'm home" ;) Lycka till med tackkorten. Det är ju bra iallafall att ni inte behöver skicka de som kombinerade julkort hi hi. Är det en Pappelinamatta ? Jag har en pågående process med MakeMacDreamy att skaffa en sådan. Men han gillar tydligen inte plastmattor fnys han förstår inte att Pappelina är snofsigare än plast =)

Kramkalas.

2008-10-02 @ 21:14:57
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Malin S:

Precis man ska liksom sjunga fram "Honey I´m home" haha! Ja det hade ju vart något, kanske kunde vänta tills julkorten ska ut, sparar man ju porto ;-)



Japp det är en Pappelina och ja den är snofsigare än andra plastmattor, haha! Jag hade dock önskat att den hade varit i grått och vitt nu, men den köptes till förra lägenheten som gick i brunt och vitt så det får duga har ju den vita sidan uppåt =)



KRAM

2008-10-02 @ 21:31:01
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Va fint du ser ut att bo :D

2008-10-02 @ 21:38:38
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Jeanette

Myspys lägenheten!

2008-10-02 @ 21:47:12
URL: http://helaharligheten.blogg.se/
Postat av: Anna

Wysteria:

Tack snälla =D



Jeanette:

Ja här är det myspys för det mesta =P

2008-10-02 @ 21:55:43
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Bianca

Jättevackra lampor du har köpt! Kan dom köpas online? Bor ej i sthlm, och är mycket nyfiken på de läckra lampor! Du verkar vara en jättemysig tjej Anna! Läser din blogg dagligen, och får även abstinens de dagar då du inte hinner skriva, eller då du har ditt egna :) Tro mig, du påverkar mig så positivt då jag har en dålig dag, när jag ser att du som jag oftast vänder det till ngt positivt. Det är så spännande, och inspirerande att se din inredning som faller mig i smaken fullständigt! Nästan avskytt vitt i allt innan, men gör man det på rätt sätt med inredning som gör, att det smälter in snyggt så... då blir det fulländat! Fortsätt såhär gumsan! Kramar!

2008-10-02 @ 23:44:36
Postat av: Anna

Bianca:

Tack SNÄLLA för dina fina ord, nu blev jag superglad här, sånt som gör att man vill fortsätta skriva =) Vilket fiiint namn du har förresten, ska jag skriva upp på min lista över eventuellt fina barnnamn som jag har sedan flera år tillbaka ;-)



Ang Kartell Gé lampan så vet jag faktiskt inte om det går att beställa online, men jag skulle tro det, annars finns de lamporn abland annat att köpa Svenska Hem och den butiken finns ju lite här och var i Sverige och då kan du ju först se dem, så kika där (vet ju inte vart du bor)



Kul att du också nu börjar gilla vitt, med rätt kombination så kan det bli riktigt bra, risken fins ju att det kan bli oerhört sterilt och kännas som en institution, men med lite blandning så ;-)



Tack igen för din fiina kommentar den kommer jag leva på hela helgen, välkommen åter!



Bamse kram!

2008-10-03 @ 08:23:07
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0