Tidigt morgonmys


Bilden tagen för en liten, liten stund sedan..

Idag vaknade jag mycket tidigare än vanligt (05.30...) och var pigg som en mört. Sitter nu framför "öppna spisen" och myser till morgon-tv samtidigt som både en tallrik gröt, en skinksmörgås och en kopp kaffe gör mig sällskap. Hör verkligen inte till vanligheten att jag äter frukost hemma på veckorna, men är man uppe före tuppen så blir man hungrig kan jag lova. Före frukosten har jag hunnit med en lång dusch och nu när jag väl är klar med detta inlägg ska det sminkas och fixas hår och sedan blir det till att traska till jobbet. Idag ska jag vara med på en vidareutbildning från kl 10:00 för skadepersonalen och i kväll är det en middag inbokad på en grekisk krog, ska bli riktigt trevligt!

Önskar er en riktigt bra dag, känner redan nu att min kommer att bli kanon =)

Kram   

Kommentarer
Postat av: Jessica

Gisses vad tidigt du vaknade idag! Jag vaknar ofta tidigt, men somnar gott om igen. Att jag har varit pigg som en mört så tidigt har jag nog aldrig varit, om det inte var för anspänning för något roligt!

Mysigt att mysa med frukost i lugn och ro med både ljus i spisen och morgon TV! Så skulle jag vilja ha det varje dag! (Jag äter tyvärr alltid frukost på jobbet, framför datorn. Då kan jag sova 15 min längre.....)

Kram

2008-10-21 @ 20:55:08
URL: http://e-mansion.blogspot.com/
Postat av: Malena

Har också de djupa tallrikarna. Gillar dom jättemycket!

Önskar jag också kunde äta på jobbet men det går tyvärr inte. Imorse sov jag 15 minuter längre ändå. Det är så svårt att komma upp på morgona nu för mig. I måndags lyckades jag gå upp vid 6 och det var skönt. Hade massor av lyxig tid och hann för en gångs skull borsta håret hemma. Det är något jag alltid gör på jobbet annars.



Ha en skön kväll



Kram Malena

2008-10-21 @ 21:10:37
URL: http://malenasplace.blogg.se/
Postat av: Anna

Jessica:

Jag brukar somna om i vanliga fall, men sedan min "sova hela söndagen" har jag nog vänt på dygnet tyvärr, vaknar supertidigt, iofs skönt, dagen blir ju längre och såm länge man vaknar pigg så är det väl ok =) Jag fattar precis vad du menar med att du öter frukosten på hjobbet så du kan sova 15 min längre, jag äör precis lika dan egenligen ;-) Kram kram!



Malena:

Tallrikarna är från lagerhaus, riktigt snygga tycker jag ;-) Att vakna tidigt är riktigt, riktigt skönt, dock bara om man är utvilad som jag var idag, då är det underbart, dagen blir superlång jue =) Nu ska jag dock lägga mig, för nu tar tröttheten ut sin rätt ;-) Kraaam

2008-10-21 @ 22:07:00
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: zelita

Vad fint du har det =) Har med en likadan öppen spis & undrar vart du brukar köpa bränsle åt den?

2008-10-22 @ 16:04:00
URL: http://justlikecandy.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Åh så härligt och mysigt du verkar ha det!

Hoppas dagen har varit lovely!

Kramar i mängder

2008-10-23 @ 22:47:48
URL: http://shopaholicvickan.blogg.se/
Postat av: zelita

Tack så mycket för svaret =) Har letat överallt efter vätskan :)

2008-10-25 @ 01:10:34
URL: http://justlikecandy.blogg.se/
Postat av: Martina

Mmm så mysigt! Fint hem du har...

2008-10-28 @ 10:21:42
URL: http://skepparegatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0