Lägesrapport



Ny bok om choklad, en mängd goda recept

Utanför fönstret silar regnet tätt och sakta ner och så har det gjort sedan jag kom ner hit till västkusten igår kväll. Vädergudarna kunde dock inte hindra varken mig eller min kära mamma från att imorse bege oss till Ullared för att fynda. Jag har inte vart där på 1½ år så det var riktigt skoj att komma dit en sväng även om det var vansinnigt mycket folk (åk inte dit en lördag, bara ett litet tips!).

Varje gång jag är på Gekås ställer jag mig frågan om folk bara packar kundvagnarna överfulla med skit för att det är billigt? I mina ögon verkar det nästan så för vissa har så mycket gräsliga saker i sina vagnar så jag förstår inte att man ens kan tänka tanken att betala för prylarna, men smaken är som baken och tur är väl det. 

En sak som jag konstaterat är i alla fall att människan blir som förbytt när de kommer in på Gekås. Personer som annars är lugna och sansade får en transartad glansig blick och har du otur får du en av dessa evil människor bakom dig och då ska du vara glad om du har hälsenan kvar när personen fullkomligt kört över dig med sin kundvagn modell större bara för att komma först fram till en klädpalt eller porslinsfigur för 14.95 kr, helt galet! Jag kan dock erkänna att jag delvis dras med i denna trans själv också, även om jag verkligen försöker se till att mina medmänniskors hälsenor får vara ifred, men jag märker på mig själv att mitt glada trevliga jag faktiskt för svinner en smula innanför Gekås dörrar, men det är inte jag som börjar, men man måste tydligen vässa armbågarna en aning där inne, annars är du överkörd på en kvart, haha!


Både jag och mamma kom i alla fall helskinnade ut med varsin gul ful platspåse men med diverse "bra att ha" saker i (läs: "skapa behov saker") Det jag blev mest glad över var en jättefin bok om choklad. Boken har en massa inspirerande bilder och smarriga recept och jag ska garanterat baka en massa godsaker från den boken här under hösten och även då dela med mig till er. Det fanns farligt mycket gott kan jag avslöja. Förutom nya favoritboken fick även lite vita prylar följa med hem, men dem får jag visa en annan gång.  

Nu står mamma i köket och förbereder kvällens middag som ska intas med gott vin och i skenet från en massa levande ljus. Myspys var det här!


Hoppas att ni har en alldeles underbar lördag! På återseende!     



Kommentarer
Postat av: Ida

Hej Anna! Roligt att höra att du varit på Ullared. Jag ska dit nästa helg. Åker buss dit på fredag morgon och så sover vi över där en natt. Kommer hem sent på lördag kväll. Så det blir shopping både fredag och lördag. Härligt. Har dom fått in vinterkläder och jackor och sånt än? Kramar

2008-10-12 @ 09:52:55
URL: http://frutrostek.blogg.se/
Postat av: En Älskarinnas Bekännelser

Gekås är vansinnigt.

Men chokladboken ser frestande ut :-)

2008-10-12 @ 10:26:18
URL: http://secondlady.blogg.se/
Postat av: Elin

Har aldrig varit på Gekås, men planer finns på att åka dit nu snart... Men jag undrar, finns det verkligen saker som är intressanta eller är det mest "skit" som man köper bara-för-att? :)

2008-10-12 @ 18:28:28
URL: http://dareling.blogg.se/
Postat av: Anna

Ida:

ja det hae fått in massa vinterkläder, jackor i mängder och lika så julsaker för den som gillar sånt =) Kram



En Älskarinnas Bekännelser:

Boken är grym =)



Elin:

Har man tur kan man hitta riktiga fynd till väldigt bra priser, de har t ex alltid en massa jättefina lampor och likaså en del snyggt piff, så det är absolut inte bara skit. Affären är så sjukt stor så har man inte vart där tycker jag att man ska åka dit bara för att ha gjort det =) Kram



2008-10-12 @ 21:31:05
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Malin S

DarlingGekås. Jag gick ju högstadiet i Ullared och sprang där på håltimmar för att köpa godis och så ha ha. Men seriously så är det lamporna som imponerar allra mest nu. Dessutom köper jag upp ett rejält lager av konserver, tvättmedel o.s.v när jag är där. Besöken är inte lika frekventa nuförtiden men till helgen bär det av hem till landet. Kanske tar en snabb vända på Gekås då. Läcker receptbok du hittade. Ser fram emot att få se bakverken efter hand =) Hoppas du får en perfa start på vecka 42 !

2008-10-12 @ 23:20:49
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Oh den boken måste jag införskaffa om den fortfarande finns kvar när jag ska dit om 4 veckor =D Finns ju inget bättre än choklad! Får man fråga vad den kostade?

2008-10-13 @ 11:08:29
URL: http://annamyren.blogg.se/
Postat av: Anna

Anna:

Boken kostade 79.95 kr =)

2008-10-13 @ 19:45:28
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag var där förra helgen och jag kunde inte hålla med dig mer! :)



Mitt första besök härinne för övrigt, härlig blogg du driver!

Kram Mia

2008-10-18 @ 22:48:31
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0