"Kontoret" just nu!


Bilder: Privata!

Nu sitter jag här på "kontoret" eller rättare sagt i köket hemma, men detta är det som utgör mitt kontor idag. Darlingen har tidigare imorse traskat till jobbet och jag har precis druckit en kopp svart kaffe och skickat dagens första jobbmail, än så länge är det väldigt lugnt, tanken är att jag ska plöja ett villkor och sedan hoppas jag att ett mail eller telesamtal kommer från chefen så att jag kan "lämna" in slutrapporten som jag skrivit. 

Vad händer i ert liv idag fredag? Vad ska ni göra i helgen? *Tell me* Hoppas i alla fall oavsett vad ni än tar er för att ni får en riktigt skön dag och helg. Här skiner solen just nu, riktigt, riktigt härligt. På återseende! Kram 

Kommentarer
Postat av: Elin

Snyggaste kontoret jag sätt på länge, måste jag säga ;) Vad arbetar du med? Trevlig helg!

2008-10-10 @ 09:05:10
URL: http://dareling.blogg.se/
Postat av: Linalotta

Härligt att jobba hemifrån...tyvärr kan ju inte jag på samma sätt ta med skolan hem. Men idag väljer jag att påbörja min helg iaf ;)

I helgen finns bara lite små planer, men jag ska njuta av att bara vara ledig.



Ha en skön helg.

kram

2008-10-10 @ 09:07:29
URL: http://linalotta.blogg.se/
Postat av: Karin

snyggt inrett

2008-10-10 @ 09:13:10
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Anna

Elin:

Hehe tack ;-) Jag arbetar som skaderevisor (inom försäkringsbranchen) Trevlig helg! Kram!



Linalotta:

Ja det är ganska skönt emellanåt att kunna, men jag förstår att det inte är lika lätt att ta med skolan hem ;-) Låter som en rätt skön helg om du frågar mig, skönt att inte alltid ha 100 saker planerade! Ta hand om dig! KRAM!



Karin:

Tack =) Trevlig helg!

2008-10-10 @ 09:14:22
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej tjejen!



Vi ska åka och titta på en eventuellt ny familjemedlem idag, lilla valpen Duke. Jag är så spänd och förväntansfull! :) Hoppas att du får en toppenhelg på bästkusten! Jag har aldrig varit där, skrämmande! Kramar

2008-10-10 @ 09:16:06
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Anna

Mia:

Åhhh en liten valp, vad MYSIGT! Ni kommer ju inte kunna låta bli att ta honom till ert hjärta när ni väl sett honom, det brukar ju vara så i alla fall ;-) Ha en mysig helg och lycka till med valpen =) Kramar!

2008-10-10 @ 09:47:39
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej söta du :-) Jag ska sätta fart och städa, sen vid ett kommer maken hem och tar över våra två yngsta som är hemma från dagis idag, och jag åker iväg och får mina naglar snygga, sen hem och bytas om till ridkläder för då ska jag och ett gäng tjejer iväg och rida islandshästar sen tjejmiddag men det blir tidig kväll för mig för imorgon ska vi på bröllop på Utö med övernattning så här ska packas och förberedas inför barnvakterna. Ja och på lördag blir det då bröllop, ska bli mysigt att gå på. Ja det var en redogörelse för mig, nu måste jag nog sätta fart. Kram på dig ha en FAB fredag önskar Anna

2008-10-10 @ 09:53:26
URL: http://alovesand.blogspot.com/
Postat av: Malin S

God morgon solstråle ! (jag vaknade precis, börjar jobbet först 13 =) Väldigt snyggt kontor. Duktig du är som ägnar dig åt jobb och inte andra roligare hemsysslor istället. Jag skulle inte få något gjort om jag arbetade hemma ha ha. I helgen är det firande av Samuels födelsedag som gäller. Han fyller sina 32 imorgon. Så det blir mys hela långa helgen. Underbart !! Ha det bäst på den västra kusten hos familjen. Kramar.

2008-10-10 @ 10:33:32
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: grombaben

Deilig å jobbe hjemme da!! :)



I kveld skal jeg ha taco&tvkveld med min mann! I morgen skal vi besøke tantebarnet mitt, og mannens bestemor og søndag reiser vi på bryllupsreise til ROMA! Hurra! :) Ha en god og fin helg!

2008-10-10 @ 10:35:22
URL: http://grombaben.blogspot.com
Postat av: En Älskarinnas Bekännelser

Jag kan ju lätt medge att ditt kontor är bra mycket finare än mitt :-)

2008-10-10 @ 10:43:23
URL: http://secondlady.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej! Vad härligt att jobba hemifrån, man får mycket gjort men samtidigt kan man lyssna på vilken musik man vill och sitta i myskläder och äta när man vill. Ikväll ska jag mysa med maken och äta hemgjord pizza. Helgen blir lugn och härlig! Ha det bra! kram Hanna

2008-10-10 @ 12:55:15
Postat av: Madeleine

Fredag igen då och dagens arbete är avklarat. Nu blir det stan med syrran och sen Sthlm och musikal imorgon. En bra helg=)



Kör försiktigt till Bästkusten och sköt om Er! KRAMAR

2008-10-10 @ 12:57:55
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Anna A

Är ledig i helgen, sååå skönt! Ikväll blir det soffkväll med maken, god mat och vin och i helgen får vi besök. Tänkte åka till Skårsgård i Frillesås och äta Brunch på söndag har hört att det ska vara riktigt bra! Ser fram emot en skön helg och önskar dig detsamma hos mamsen!

Kram

2008-10-10 @ 13:16:39
Postat av: Zandra

Ikväll blir de lungt o imorn ska de städas lite på dagen, sen ska jag locka hår på "stumpan" o sen ska jag på buzz kväll! o söndag är ju söndag så då ska de vilas.. HAHAH :-)

Ha en kanon helg Working girl! KRAMARARRA

2008-10-10 @ 13:49:21
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: sofie

Hej på dig!



Du som har så himla vackra drag och ett så underbart utseende skulle säkert vara hur vacker som helst i en ny hårfärg. Kör tycker jag! Det är inte alls krångligt att sen färga eller bleka tillbaka det. Bara man går till en BRA frissör. Och det gör ju du.



Jag är så imponerad över dig och din jobb, jobbar du på ett revisionsföretag eller har jag fått dte om bakfoten? Ett himla go har du iallafall så långt bort från mig man kan komma(jag är ett riktigt flummo). Men det är så härligt att läsa. Och du är så duktig och har ett sånt driv, du måste vara mkt uppskattad på ditt jobb!



Ha en jätteskön helg, ikväll blir det go mat och hemmamys i soffan, imorgon blir det först sthlmsmässan "HEM 2008", sen blir det fest i Nyköping på kvällen.



Ha det jättefint!



Kram från ett höstigt Trosa!



2008-10-10 @ 15:57:26
URL: http://litendelavmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0