Tjänsteresan avklarad



Åter hemma igen efter min allra första tjänsteresa på egenhand som Skaderevisor. Den var kort men effektiv och mina samtal med personalen gick över förväntan. Jag tycker att Gävle var riktigt mysigt dessutom, vi åt en supergod lunch på Café Mamsell, hummersoppa stod på lunchmenyn, Mums! Det ingick äppelpaj med vaniljsås i luchpriset så det blev en bit sådant till efterrätt också med en kopp svart kaffe precis så som jag vill ha det! Dagen har alltså flutit på bra (om man bortser från Stockholms bilköer, jag är såååå glad att jag slipper sitta i dem varje dag till och från jobbet, det är sjukt, 30 km/tim på vissa streckor om inte ännu saktare, suck!) 

Förresten, igår eftermiddag fick jag plötligt ont på vänstra sidan av halsen/nacken, blev liksom stel på något konstigt vis, precis som nackspärr men ändå inte. Det blev dock bättre igår kväll och imorse var det helt borta, men nu i eftermiddag kom samma smärta tillbaka. Det liksom strålar ner (eller upp beroende på hur man ser det) från en punkt bakom örat och ner på halsen/nacken och idag är jag ännu stelare i nacken än igår. Kan knappt vrida huvudet åt vänster, fattar inte alls vad det är? Nackspärr har jag haft som liten och detta är inte samma sak (då är detta väldigt lindrig variant!) Jag har lovat mig själv att låta bli att googla på symtom för gör man det så tror man ju att sista stunden är kommen. Ja ja det kanske bara är någon förkylning som satt sig på ett konstigt ställe, jag överlever nog.. hoppas jag!

Nej nu ska jag ta en dusch, på återseende!

Kommentarer
Postat av: Ida

Vad roligt att det gick bra i Gävle. Låter inge bra att du har ont. Kanske bäst att kolla upp om det inte går över. Många kramar ifrån mig till dig.

2008-10-07 @ 19:39:36
URL: http://frutrostek.blogg.se/
Postat av: Emelie

Oj,oj... du får be mannen massera dig lite! och ta ett varmt bad- om ni har badkar?

Hoppas det blir bättre gumman! Kram

2008-10-07 @ 19:52:00
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Katta

Låter som en lyckad jobbdag i gamla Gävle! Min favoritshoppingstad back in the days... =)



Älskar er nya tv-bänk, såå snygg och very matchande med blommorna! Precis som det ska vara ;)



Kraaam igen!

2008-10-07 @ 20:30:26
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Tjusig bild=)



Jobbigt med nacken, hoppas att det ger med sig. Alla skulle nog behöva massage med jämna mellanrum och sen skulle man nog många gånger behöva tänka på hur man sitter framför datorn etc. Själv sitter jag ofta som en "hösäck"...

Och som sagt...Man ska INTE googla på symptom...haha



Var rädd om dig och vila nacken nu! KRAM

2008-10-07 @ 20:35:02
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Anna

Ida:

Ja Gävle var jättetrevligt och jag han spana in 3 olika inredningsaffärer dessutom ;-) Jo jag får gå och kolla upp det om det inte blir bättre, men jag är inte den som går till läkaren i första taget =) Kram



Emelie:

Skulle nog göra asont om han masserade, men kanske kan testa, badkar har vi så ett varmtbad kanske hjälper, får testa det också tror jag =) Stor kram och tack för tipsen!



Katta:

ja jag hann spana in tre olika inredningsaffärer i Gävle och jag tror det fanns ännu fler, så nog fanns det endel butiker ;-)



Tack, jag älskar tv-bänken, den blev faktiskt perfekt där en står, måste bara ta tag i sakerna som står på ;-)



Ha en skön kväll!



Kramar



Madeleine:

Tack =) Jag sitte rochså som en hösäck, men dag har jag inte suttit framför datorn alls och inte igår heller överhuvudtaget så det är det som är konstigt.. ja ja det går över!



Ta hand om dig, massa kramar!

2008-10-07 @ 21:03:12
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: En Älskarinnas Bekännelserer

Hmmmm... Tror du inte ett det kan vara en liten sträckning? Ta ett varmt bad/dusch och se till at du har en bra kudde inatt så kanske det blir bättre.

Och vilket fint hem du har!

2008-10-07 @ 22:02:44
URL: http://secondlady.blogg.se/
Postat av: Jill

Jag får ofta lite ont i nacken så när jag har liten förkylning, flunsa i kroppen. Annars kanske det är så att du sträckt dig lindrigt. Då är det ofta så att det onda kommer och går, när muskeln blir trött känns symptomen (fotbollsspelare med många sträckningar i benen). Försök vila muskeln, sitt inte och försök stretcha/ dra ut den. För om det är en sträckning så blir det bara värre. Inte för mycket massage heller.



Det var ett långt utlägg... Hur som, hoppas din nacke snart känns bra och ha en bra onsdag!

2008-10-08 @ 08:33:47
URL: http://wegerup.blogspot.com
Postat av: Anna

En Älskarinnas Bekännelserer:

Tack =) Det känns bättre idag så det var säkert en sträckning.



Jill:

Det känns bättre idag så det var säkert en sträckning bara, tack för din kommentar, lugnade mig lite ;-) Ha en mysig kväll! Kraaam

2008-10-08 @ 18:39:10
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Elin

Haha vad roligt, jag har en precis likadan ljusbricka framför mig just nu! Silverfat med 3 nedbrunna ljus...



TREVLIG HELG från Örebro!

2008-10-09 @ 23:22:50
URL: http://dareling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0