Ett glimmande brickbord!

Nu är jag tillbaka vid skrivbordet igen efter den allra sista utbildningsdagen för denna omgång. Det är därför min uppdatering varit lika med noll idag, men nu så ska jag ta mig samman och ge er ett litet inlägg innan jag ska bege mig hemåt och baka saffransmuffins.


Jag blev så inspirerad av söta Katta och hennes glambricka med ljusstakar, kulor och girlanger härom dagen, så jag kommer att stjäla idén lite granna har jag tänkt (hoppas du inte misstycker Katta..?) men jag har tänkt att istället för att använda mig av en vanlig bricka, kommer jag fylla vårt lilla vita brickbord istället för maximal effekt. Jag testade lite som ni ser på bilden nedan, det är ju dock inte klart där som ni ser, men jag tror att det kan bli bra när jag maxat brickan med juligheter!

Var en sväng på Bolagret igår eftermiddag, fick med mig både en fin adventsstjärna och lite annat smått och gott. Stjärnan ska jag försöka få upp så fort som möjligt, för nu är det ruskigt nära till första advent och jag vill inte vänta längre nu. Väntan och jag har aldrig kommit riktigt bra överens och inte heller denna gång.


Nu ska jag avsluta för idag och bege mig hemåt, först ska jag bara förbi affären och inhandla saffran till kvällens bak! Hoppas att ni haft en bra torsdag och hör ni, imorgon är det fredag IGEN, det har verkligen börjat bli sjukt det här med tidens framfart!


Kram på er!  


Bild: Privat
 


Kommentarer
Postat av: Ann-Louise

Bakade "dina" saffransmuffins i går och de blev jättegoda!! Ett tips är att fyll formarna med mycket smet för de sväller inte upp så mycket som man kan tro.

Ja visst är det kul med advent!! Har pyntat mitt köks och hallfönster idag så nu går jag mest runt och myser hi, hi! Hittade en fin glaskula med belysning i på Rusta och den gjorde sig bra i fönstret.

PS. Tycker du ska behålla ditt blonda hår, gammal frisör som jag är DS.

Trevlig 1:a advent önskar jag dig!

2008-11-27 @ 17:30:14
Postat av: Hemma hos Katta

Bara kul att du inspirerades =) Vad snyggt det blev! Känner igen dina silvriga kulor för vi köpte ett lika kitt på Ikea för ett tag sen... It's a small bloggworld, ha ha!



Kraam, kraam

2008-11-27 @ 17:36:45
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Anna

Ann-Louise:

Tack snälla för muffinstipset, ska strax börja baka här nämligen och ska se till att fylla formarn! Tack också för tipset om mitt hår, du har nog rätt och jag vågar nog inte färga heller, så jag förblir nog blondie ;-) Önskar dig en trevlig advent också! Kramar!



Katta:

Vilken tur att du inte tar illa upp, sedan är jag inte förvånad att du köpt samma kit med kulor, IKEA is da shit ;-) Kram kram!

2008-11-27 @ 18:45:40
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Dinka

Vad fint det blev med glambrickan.Känns verkligen juligt....



Kram!

2008-11-27 @ 19:00:36
URL: http://dinki.blogg.se/
Postat av: Anna

Dinka:

Tack, nu är jag helt klar och det blev ännu snyggare nu ;-) Kram!

2008-11-27 @ 21:33:41
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Caroline

Härligt med saffransbak hemma, här har vi druckit glögg med massor av mandlar och russin i :-) Det känns också riktigt "juligt". Måste tipsa dig om de jättegoda saffransbullarna som de har på konditoriet Pistage i Luma, de var både fina att titta på och som sagt riktigt goda :-) Har du inte varit där ännu är det ett hett tips, de har mycket goda bröd och bakverk (och även hemgjord glass). Kram från Caroline!

2008-11-28 @ 00:15:48
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: jenny

Dom ljustakarna är ju så snygga:) Haft en bra dag?:)

2008-11-28 @ 10:02:41
URL: http://grynet86.bogg.se
Postat av: *Sofie*

Tack=)



Vad fint det blev!!!

Hoppas du får en fin helg!

Kram

2008-11-28 @ 10:28:34
URL: http://mizzsofie.webblogg.se/
Postat av: Zandra

Desamma sötnöt!!

Hur gick de med muffinsarna??

KRAMAR

2008-11-28 @ 18:30:26
URL: http://lillalallas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0