Söndagstankar!

Efter en lördagskväll på tumanhand med en bit mat, gott vin och mys är det nu söndag och ännu en dag med strålande sol från en klarblå himmel. Här hemma håller jag på att bli gråhårig eftersom jag inte får till det tänkta gäst/arbetsrummet, det går helt enkelt inte. Tanken jag hade i mitt huvud visade sig inte fungera i verkligheten så nu vet jag inte hur jag ska lösa det hela. Önskar jag kunde ringa någon inredare som kom hit och löste mitt lilla problem snabbt, enkelt och helst gratis ;-) Tror att jag ska lägga ner tankarna ett tag och sedan återuppta dem framöver för just nu känns det inte skoj alls och då blir det inget bra heller!

Imorgon är det som alla vet måndag, ska dock låta bli tanken på en ny vecka än några timmar och njuta av stunden och den lediga söndagen. Ska strax tappa upp ett bad och sedan ska sjunka ner bland kokosdoftande skum och läsa det sista i Recidence och ta mig ett stort glas med Brämhults Hallonjuice som jag tycker är såå god (Tack Jonathan!!!).

Ha en skön sista del utav denna första helg i november, så hörs vi!

Kram!


Bild: Privat


Kommentarer
Postat av: Zandra

Ja jag är riktigt nöjd med dagens basplagg köp. Bra pris så löp och köp den, fanns även i grått jätte fin. stod o velade ett tag, men den svarat vann :-D

Njut av söndagskvällen!

KRAMAR

2008-11-02 @ 18:41:47
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Madelene(Landvetter)

Godmorgon.

Hoppas att din helg har varit bra.

Ha en trevlig Måndag.

Kram Maddis.

2008-11-03 @ 08:01:01
Postat av: Kristina-Novemberbröllop

Jobbit att du inte får det att funka. Helt rätt av dig att skippa det för tillfället och börja om på nytt sen:)

Kram

2008-11-03 @ 08:40:56
URL: http://thisis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0