Måndagkväll!


Bild: Privat

Hemma igen efter en liten shoppingtur på stan efter jobbet och det enda jag fick med mig hem var en underlagskräm från Max Factor, ljusrosa nagellack från Nivea, BUS och mitt favorit torrschampo från Kisby, så roligare än så blev det inte idag. Fann inget i klädväg alls som föll mig i smaken, prövade några stickade klänningar men det var inga av dem som kändes hundra så det fick helt vara.  

Väl hemma fann jag en ELLE INTERIÖR i brevlådan med ett lite julinspirerat omslag som fick mig att plötsligt vilja pynta hela hemmet med vita kulor, stjärnor och stakar, dock känns det alldeles för tidigt så det får vänta till tidigast advent.

Kom förresten på en alternativ lösning på mitt arbetsrumsprojekt tidigare idag, så nu ska man bara få tummen ur att inhandla det som behövs. Som tur är har jag en underbar man som lovat att hjälpa mig att agera handyman och bärhjälp, jag skulle säkert kunna fixa det själv men det är bättre med fyra händer än två, dessutom är det mysigt att göra saker tillsammans (fråga dock inte honom om han tycker det är myyysigt med mina projekt, hahahaha!!!). 

Nu ska jag ta och svänga ihop en fruktsallad och toppa den med vaniljyoghurt och sjunka ner i soffan och slötitta på "Färjan" på kanal 5. Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha.. We got "the same" pic today! ;-)

Fick precis samma feeling som du när jag såg omslaget! jag vill julpynta! Kram

2008-11-03 @ 21:09:01
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Slötittade också på otroligt dåliga Färjan...haha



Ikeabesök imorgon ja...måste kolla in julsakerna medan det förhoppningsvis finns ngt kvar. Är riktigt länge sedan jag var där nu, fick ju nog när jag jobbade i våras...



Hoppas du får en mysig kväll med din Elle=)

Kramar

2008-11-03 @ 21:29:22
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hihi..Jag tycker det var kul att vi hade samma tanke!

Kram tjejen!

2008-11-03 @ 21:40:27
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Malin S

Go kväll ! Har du ätit vid diskbänken, hi hi. Vrålhungrig eller stressad ?!?

Jomenvisst ska jag till Stockholm i februari. Med allra största sannolikhet är det 2-3 februari som jag återigen gästar huvudstaden. Jag vill superdupergärna träffa dig då ! De dagarna får du ringa in med värsta neonpennan (den rosa of course) ;) Kvällskram.

2008-11-03 @ 21:49:57
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Mia

Ska nog önska mig en prenumeration i julklapp. Köper ändå varje nummer och det är mysigare att komma hem och hitta så rolig post!



Kram Mia

2008-11-03 @ 22:25:31
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Madelene(Landvetter)

Hej.

I kväll har jag och min dotter varit och handlat present till pappa i familjen.Han fyller år i morgon. Så i morgon efter jobbet blir det receptet du skrev med lax i färska lasangplator m.m det är så supper gott.Din blogg är bara så underbar och du verkar vara en sån underbar tjej.Kommer du till Götet nån gång kan vi väll kanske ses över ett glas skumpa.Ha det så jätte bra.

Kram Maddis.

2008-11-03 @ 22:47:27
Postat av: Anna

Emelie:

Ja snygga pic, jag härmade dig visst utan att jag visste det idag ;-) Julpynta är mysigt!!! Sov sött Kramis



Madeleine:

Jag kan faktiskt förstå att man kan få nog av IKEA om man jobbar där, även om det låter konstigt ;-) Nu är det sovdax! Kraamis



Malin S:

Haha, det var en kombo av stress och hunger, inte att rekommendera dock, haha men ibland så =) Jag smetar in hela kalendern i början av februari med chockrosa överstrykningspenna så att jag inte missar din ankomst ;-) Nu är det sovdax! Kraaaamis



Mia:

Ja det är lite småskoj att komma hem och hitta en tidning i brevlådan, dock prenumereade jag ett tag på för många samtidigt och då hinner man inte med och det känns vääääldigt onödigt =) Stor kram!



Madelene(Landvetter)

Mysigt med födelsedagsfirande och den laxen är precis som du skriver såååå god, en favorit! Du får gratta karln så gott imorg ;-) Blir så glad att du gillar bloggen och jag försöker åtminstone vara en glad och ödmjuk människa de allra flesta av dagar! Skumpa i götet låter inte dumt =) Sköt om dig nu! Kraaaam

2008-11-03 @ 23:07:31
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Hej Anna!



Tänkte fråga nåt som inte hör till inlägget egentligen.

Har inte kunnat undgå att se hur fint hår du har. Har för mig att du bleker det. Hur gör du för att bibehålla så god kvalitét på det? Själv tycker jag det blir uppslitet, torrt och eländigt trots inpackningar, olivolja, regelbundna toppningar och diverse knep frissan givit mig. Och då har jag bara slingor. :( Tycker alltid att det som hunnit växa ut, alltid måste klippas bort.

Har du några knep? Är trixet att inte blondera förrän det blivit riktigt långt? Eller har du kanske väldigt tåligt hår från början?



Hoppas du har lust att svara.

Massor kramar!

2008-11-04 @ 05:37:48
Postat av: Mia

Hallå tjejen! Sedan jag började prenumerera på ELLE och Cosmopolitan så har jag inte hunnit läsa en enda tidning, har inte ens tagit bort plasten på många av dem hahaha! =) Tänkte bara fråga angående torrschampot, fungerar det verkligen? Hur gör man, vad händer?! :) Kram! PS: Svara gärna i min blogg, annars kommer jag att glömma bort att jag har frågat hahaha :)

2008-11-04 @ 07:56:20
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: jenny

Hej! Håller med om julpyntningen,jag som har varit på både gammeldagsjulmarknad för 2 veckor sen & även i lördags man blir ju inspirerad men får dock vänta med att pynta hemma som du säger hihi..Det blev ju en del shopping ändå för dig igår då,trots allt :) Håller med dom övriga du har en jätte bra blogg & du inspirerar! :) Ha en bra tisdag! Kram

2008-11-04 @ 08:42:32
URL: http://www.jenlen86.blogspot.com/
Postat av: Tina H

Hej.Jag blev också fundersamt intreserad över torrschampot...??? Jag har aldrig hört talas om det? Berätta mer, snälla!

2008-11-04 @ 09:13:09
URL: http://mammatilltva.blogspot.com
Postat av: Kristina-Novemberbröllop

Alla inredningstidningar har jultema nu verkar det som vilket gör att jag bara vill pynta hela tiden:)

Kramizar Kristina

2008-11-04 @ 10:19:16
URL: http://thisis.blogg.se/
Postat av: Anna

Rebecca:

Hej svejs, jag brukar slinga håret emellanåt, så bleka hela håret har jag aldrig gjort, men i grund och botten tror jag att det är genetiskt hur ens hår är och beter sig. Har man ett tunt och sprött hår så sliter det naturligtvis mer på det om man slingar och bleker det. Själv har jag haft turen att födas med ett väldigt slitstarkt hår som växer fort. Jag har inga hemliga knep, det jag gör är inpackningar regelbundet men annars håller jag inte på mycket med håret och ”sköter” det enligt regelboken alls, håret tål helt enkelt mycket. Ledsen att jag inte kunde ge dig ett bättre svar än så. Sköt om dig och ditt hår ;-)Stor kram!



Jenny:

Vad snäll du är, tack! Jag längtar tills det är dags att sätta upp adventsstjärnor och liknande, men som sagt det får vänta liiiite till! Ha en skön dag! Kraaam



Mia & Tina H:

Jag tänkte att jag kan göra ett litet inlägg om torrschampo senare idag så får ni svar på era frågor och kanske även fler som undrar =)



Kristina-novemberbröllop:

Ja visst är det mycket som inspirerar just nu, men med tanke på hur fort tiden går så är det snart jul, på tal om snart nu gifter väl ni er snaaaart???? Så spännande, ni har en så rolig dag att se framemot! Kramar

2008-11-04 @ 11:08:55
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: En Älskarinnas Bekännelser

Jag längtar efter att börja julpyssla och svär lite över att det ska vara så lång tid kvar :-)

2008-11-04 @ 13:40:58
URL: http://secondlady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0