Det är nu det gäller...

Så var det då äntligen schlagerveckan jag väntat på. Det är nu det gäller, det är nu superglammiga Charlotte ännu en gång ska lägga Europa under sina fötter (med all säkerhet välmanikurerade sådana). Jag har själv suttit klistrad framför TV:n ett antal söndagar de gångna veckorna för att se programmet "Inför Eurovision Song Contest". I programmen har man fått höra årets ALLA 43 bidrag och jag har mina favoriter, bl. a Norge, Frankrike, Schweiz, Polen och Andorra. Även värdlandet Serbien har en vacker känslosam låt, dock är verserna mer än ett sömnpiller, synd på en så mäktig refräng. Sedan är jag en sucker för Italienska och därför kan jag inte riktigt motstå Rumäniensbidrag även om den egentligen är riktigt kass, men duetten har ändå nått som tilltalar mig fast jag nästan inte vill erkänna det. Årets största besvikelse står nog ändå Ryssland för. De har tagit in självaste musikgeniet Timbaland och så är låten inte bättre än så, jag ÄLSKAR Timbaland, men detta håller inte måttet, tyvärr och tur är kanske det, för det är ju ändå Sverige som ska vinna detta.. INGET slår Charlotte! Och glöm nu inte att rösta på de sämsta låtarna om du nu ska rösta, för eftersom vi inte kan rösta på oss själva måste vi rösta på sånt ingen annan gillar så blir våra poäng värdelösa, smart va? =) Nu är det matdax,  idag blir det Spicy Thai soppa med tigerräkor! Ha det!  

 


Kommentarer
Postat av: Zandra

Här ska de hejjas och hållas tummar som bara den, hela veckan! Go Go Perrelli!! ;-)Hoppas middagen smakade bra! Kram

2008-05-19 @ 19:28:34
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Malin S

Schlagerveckan är THE vecka =) Jag ska ha schlagerfest på lördag och då är det glittertema som gäller. Maten ska vara italieninspirerad såklart. Shit va kul det skulle vara om hon vann !!

Förresten, om du har en stund över imorgon och vill typ fika eller nåt med mig så slå en liten pling på 0707-761035 =)

ha en mysig kväll !

2008-05-19 @ 20:11:35
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Zandra:

Ja här ska också hejas ;) Middagen smakade godis ;) Kraaaam



Malin S:

Åhhh schlagerfest låter ju urkul! Här blir det lugnt, måste ladda inför bröllopet, så inget party för min del, men kommer sitta klistrad framför tv:n det är en sak som är säker. Fika imorgon vore jätteskoj, jag hör av mig till dig! Ha det bra så länge så hörs vi och trevlig flygresa! Kraaam

2008-05-19 @ 20:26:00
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Mia

När ska ni fika?! Jag vill också följa med :)

2008-05-19 @ 20:53:35
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Anna

Mia:

Vi har ingen tid eller plats bestämt ännu, hon ska höra av sig imorgon, men du kan väl hänga på du också det har säkert inte Malin något emot heller :)

2008-05-19 @ 21:00:54
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Linda

Hm, jag blev erbjuden att åka ner och kika på hela arrangemanget men jag tackade nej, jag är inte tillräckligt intresserad, men visst det hade nog varit roligt ändå! Nästan så att jag ångrar mig, men det var inte helt gratis utan jag hade fått betala vinstskatten!

2008-05-20 @ 07:15:56
URL: http://lindajohannacaroline.blogg.se/
Postat av: Mira

Hejja hejja Perelli!



Ha bästa dagen!!

2008-05-20 @ 08:28:05
URL: http://metrobloggen.se/husfrun
Postat av: Anna

Linda:

Här ser du en som inte hade tackat nej ;-)



Mira:

Ja hejja, hejja ;) Ha en skön tisdag! Kraaam

2008-05-20 @ 08:32:09
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Mia

Har ni någon aning ungefär vilken tid idag det blir? Jag jobbar ju och det är tyvärr inte särskilt centralt, tänkte om det är på dagen ni ska fika?

2008-05-20 @ 08:53:32
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Wedding Anna

Mia:

Malin kommer till Sthlm vid 14-tiden och sedan ska hon shoppa några timmar och efter det skulle det vara i så fall, jag arbetar också så jag kan inte allt för tidigt jag heller =) Hur länge jobbar du?

2008-05-20 @ 09:01:04
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0