Såååååå FÖRBANNAD!!!!



Bordet som aldrig kom...

Har precis fått leveransen av sofforna och soffbordet jag väntat på så läääänge. När killen på fraktbolget kommer har han bara två "kolli" med sig, jag har betalt för tre förklarar jag för honom, men han har bara fått uppgift om två säger han vilken jag säkert tror är sant. Frakten har inget med butiken i sig att göra utan han arbetar åt alla möjliga med att köra ut varor. Han hänvisar mig i vilket fall att ringa till affären vilket jag gör på stört, då visar det sig att trots att de tagit ut betalning i förskott (sju veckor sedan) nu inte har bordet kvar som jag KÖPT. Jag köpte det sista som fanns då det utgått ur deras sortiment, jag var skitglad att jag haffade åt mig det sista vita, men nu har någon jävla (ursäkta) idiot sålt mitt bord ytterligare en gång till någon annan, för det finns inte i butiken och inte på lagret. Hur i he*¤%#" kan det gå till, har ni ingen som helst ordning frågade jag (svor gjorde jag dock inte men hade jävla god lust) Jag sa att jag förväntar mig en kompensation fär detta plus att mina pengar jag lagt ut sitter på mitt konto innan dagens slut, pengarna ska jag naturligtvis få tillbaka säger de, men hon i butiken var tvunget att höra med någon ansvarig om kompensationen, men det borde du absolut få sa hon. Så nu är jag så förbannad, för här trodde jag att vi äntligen skulle få komma iordning och så blir det inte så nu heller. Sofforna står förövrigt fortfarande nere i entrén för fraktfolket kan ju inte tänkas hjälpa till att bära längre än nödvändigt så älsklingen är påväg hem för att hjälpa mig bära upp dem, men de ser fiiina ut. Hoppas jag, det är ju embalage runt, men jag har sett att tyget ser rätt ut i alla fall och ska man vara positiv (som jag för det mesta försöker att vara) så var det tur att det inte var tvärt om, att det var soffbordet som kom och inte sofforna =) Ja ja fortsättning följer...   


Kommentarer
Postat av: Emelie

Men åh... Din stackare!

Jag förstår att du är redigt förbannad- det hade jag också varit om jag varit du!

Speciellt när ni har väntat sååå länge...

Hoppas dom ordnar upp det på bästa sätt och att du får en rejäl ursäkt!

Kram till dej gumman!

2008-05-23 @ 14:47:33
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Zandra

Nä men asså va f*n! Jag förstår helt och hållet din frustration, Dåligt! Hopps verkligen att kompensation blir bra och att ni får tag på ett nytt bord!!

Försök att ha en super mysig Fredag i solen och i sofforna ;-) KRAM

2008-05-23 @ 14:50:53
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Emily

Åh vad tråkigt, jag hade blivit tokig på butiken! Hoppas att du får en bra kompensation nu och att pengarna kommer in idag! :)

2008-05-23 @ 16:45:58
URL: http://verystylish.blogg.se/
Postat av: Mia

Men fy vad trist :( Hoppas verkligen du får en rejäl kompensation! Var det på Mio du handlat möblerna? När vi hade strul med dem tidigare fick vi 1500 kr i presentkort, det blev vi väldigt nöjda med! Kram!

2008-05-23 @ 21:08:11
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Anna

Nej det var inte Mio, utan Bolagret, hoppas att man kan få en liknande kompensation som ni fick på Mio =) ha en bra fredag! Kramar

2008-05-23 @ 21:11:07
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0