Snö hos er?

Måndag förmiddag, mulet ute och på vägen hit var en sträcka efter vägen full av snö och modd, lagom skoj, men här på jobbet har ingen snö fallit. Jag hoppas att ingen snö kommer hit alls, vem vill ha snö nu? Jag spanar ju efter vårtecken och längtar mig galen efter sol och grönska!

I eftermiddag skall min bärbara dator med 3G ÄNTLIGEN levereras hit till jobbet (bättre sent än aldrig, jag är ju inne på min tredje vecka här nu) så alldeles snart kan jag jobba hemifrån när det passar, väldigt bra tycker jag! Arbetar förövrigt bara måndag t o m onsdag denna vecka, så det är en skön kort vecka. Påsken ser ut att bli spenderad på hemmaplan, rätt skönt att slippa resa iväg för en gång skull, tycker vi alltid gör det under storhelger annars. 

Nu ska jag sätta mig och läsa en Tingsrätts dom om vårdslöshet i trafik, då jag ska sitta med i en överklagande nämnd i ett trafikärende som vi haft här imorgon eftermiddag!

Ha en skön måndag och hoppas att ni slipper snön där ni nu bor. Kramar!  


Kommentarer
Postat av: Malin S

Här i Gbg är det alldeles för mycket snö & snöstorm, Fy !!

2008-03-17 @ 11:45:45
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se
Postat av: Anna

Malin S:
Åh fy, hörde av min mamma innan också att de hade 2-3 dm snö, stackars er, jag är INTE avundsjuk för en ggn skull på er som bor i väst ;-) Hoppas det smälter snabbt! Kram!

2008-03-17 @ 12:55:58
URL: http://starwoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0