Packning



Jag håller på och irrar runt här hemma och försöker få ihop den perfekta packningen, med det menar jag en packning med LAGOM mycket kläder. Jag har en benägenhet att packa med för mycket jämt, så nu jäklar ska här inte överdrivas denna gång!

Hittade förresten två stycken jättefina skjortklänningar på väg hem från jobbet på rea dessutom, 350 kr för båda, som hittat. Kunde inte välja vilken färg jag skulle ta, så de fick bli både en svart och en grå. Någon av dem kommer användas i morgonkväll. Troligtvis slutar det med den svarta, för så slutar det alltid när jag ska ut, så "kul" är jag, men klänningarna är i alla fall perfekta att ha på en konferensresa med jobbet, inte för kort inte för lång utan helt perfekt, jag är NÖJD

Hade gärna packat i Louis Vuittons Keepall, men då måste jag råna en bank först så det får vara. Istället blir det min resväska från Travel som jag faktiskt tycker är riktigt snygg som får packas denna gång.  

Tror jag ska passa på att inhandla Juicy Tubes från Lancôme i någon ny färg. Jag gillar de läppglansen för att de "sitter kvar" bättre än de flesta andra läppglans. Just nu alternerar jag mellan färgerna Pèche & Lychee, har även färgen Pamp Lemousse som jag dock knappt använt då jag tycker det är i ljusaste laget, men skulle nu vilja ha någon annan nyans också, någon som testat någon annan snygg färg?  

Nu ska jag packa klart och sedan lägga mig och läsa Plaza Interiör som kom idag.

Ha en skön kväll! Kram ♥


Kommentarer
Postat av: Katta

Har också en liknande hård rullväska, helt perfekt storlek för weekends. Ha så kul på havet nu och ta det försiktigt, brukar vara gaaalet på kryssningar ;) Kraam

2008-01-24 @ 22:24:46
URL: http://www.kattabloggen.blogg.se
Postat av: Anna

Katta:
Jag är så osugen på att åka på kryssning idag, vill helst bara vara hemma och mysa i helgen, men så blir inte fallet, kommer bli skoj när man väl är på plats, men det är just nu före som det bara känns "jobbigt". Hoppas du får en skoj shoppingdag i Västerås imorgon och att du hittar massa fint :) Kram!

2008-01-25 @ 08:01:17
URL: http://starwoman.blogg.se
Postat av: Anonym

Så snygga res väskor...Ha en bra fredag...

2008-01-25 @ 09:20:45
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Jenny

När ska ni gifta er ?

2008-01-25 @ 11:24:08
URL: http://jennssan.blogg.se
Postat av: Anna

Jenny:
Vi gifter oss 31 maj, 18 veckor kvar ;)

2008-01-25 @ 11:36:10
URL: http://starwoman.blogg.se
Postat av: jenny

ååhh! det är ju snart ja! hopps ni får en underbar dag =)!

2008-01-25 @ 14:13:09
URL: http://jennssan.blogg.se
Postat av: Annie

Tack Tack för kommentaren på Englas blogg, det är alltid kul att vinna. Speciellt när jag lagt en del tid på att få fram en jacka som jag verkligen tycker om :) Och den gula färgen gär den ju bara mer unik.

2008-01-25 @ 14:29:01
URL: http://filodi.blogg.se
Postat av: Madeleine

Åhh vad härligt att få återvända till din blogg:)
Själv ska man packa upp när du ska packa...Hoppas att det blir/blev en bra kryssning...
Och hoppas att du får jobbet=)
Kram Kram

2008-01-26 @ 10:43:02
URL: http://www.livetuppochner.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0