Ny vecka!!!


Cult Design en av mina favoriter...

Måndagsmorgon, Yippie! Har vart på jobbet nu i ca en timma och jag vill redan hem. Helgen gick som vanligt alldeles för fort, men den var bra. Vi var ju som sagt på bröllsmässa på dagen i lördags, sedan på födelsedagsfest på kvällen som slutade på krogen. Jag hade riktigt skoj faktiskt. I går var jag otroligt seg, vi kom i alla fall ut på en promenad älsklingen och jag på dagen, men det var också det enda vettiga vi lyckades åstadkomma.

Nu är det som sagt måndag och en ny vecka har börjat, inga större planer än så länge förrän på fredag, då vi ska på kryssning till Åland med jobbet,. Jag är inte det minsta sugen och vill helt ärligt inte åka med som det känns just nu, men vi får väl se, blir säkert kul kanske. Nä nu ska jag ta och göra något vettigt här, vi hörs.

Kram!  


Kommentarer
Postat av: Mr. Pitt

fan va lyxigt med kryssning!

2008-01-21 @ 09:04:03
URL: http://recipeforhappiness.blogg.se
Postat av: Anna

Mr.Pitt
Haha, tycker du? Tror företaget tycker det är ett "billigt" nöje, en hytt som man delar två och två sedan buffé på det kostar ju inte mycket i jämförelse med tex bo på hotell eller liknande, men visst vi kunde ju inte fått något så då är det lyxigt, jag ska inte gnälla de vill väl!

2008-01-21 @ 09:09:28
URL: http://starwoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0