Bröllopsinbjudan klar


Vår bröllopsinbjudan i en guldask med organzaband runt..

Nu har jag fixat det sista med våra bröllopsinbjudningar och jag är riktigt nöjd med resultatet måste jag säga. Inbjudan är gjord i hårdare A4-papper i vitt med guldskimmer. Arket är vikt till ett A3, så att det blir ett kort. På framsidan har jag stämplat ett mönster i guld på var sida om ett hårdare guldpapper som jag vikt runt likt en "hållare", runt är det lindat ett organzaband och en liten etikett är fastsatt med meningen "Vi gifter oss" . Inuti har jag tryckt själva texten på ett transparent/frostat papper som är fäst med ett guldhjärta. Vi kommer sedan att skicka inbjudan i en guldask med lock istället för i vanliga kuvert. Asken kommer sedan att ligga i ett cellofankuvert så att asken syns men ändå skyddas. I asken kommer förutom inbjudan finnas ett svarskort, kuvert med porto så att de inbjudna kan svara genom att skicka tillbaka breven till oss. J kom med idén att vi kan lägga i en chokladbit eller något liknande. Har ni något förslag vad man skulle kunna använda sig av för godis eller liknande, skriv gärna tips är alltid kul!


Kramar!

Fler bilder, Klicka för större storlek... 
 


Kommentarer
Postat av: Katta

Gud så vackra! Vad duktig du är Anna! Själv skulle jag aldrig få ihop något så proffsigt. Lyxkänsla att få en inbjudan i fin en ask sådär =) Vilka färger kommer bröllopet att gå i, vitt o guld känns ju nästan givna eller?

2008-01-12 @ 18:26:41
URL: http://www.kattabloggen.blogg.se
Postat av: Anna

Katta:
Åh Tack vad snäll du är, lite pilligt har det varit, men blev tillsist ungefär som jag tänkt, så jag är nöjd. Färgtemat är vitt o guld precis som du anade ;-) Tror det kan bli fint. Asken tycker jag är lite kul, såg det i någon tidning för länge sedan, men det var inte lätt att hitta askar som inte kostade skjortan per ask, men jag fann via nätet tillsist. Kram!

2008-01-12 @ 18:35:16
URL: http://starwoman.blogg.se
Postat av: Madeleine

Väldigt väldigt fint=)
Verkligen imponerande och roligt med en ask istället för vanligt kuvert.
Att lägga i en liten chokladbit lät bra, köp ngn med guldomslag eller också sådana små chokladhjärtan som har rött "folie" runt sig..tror du vet vilka jag menar ;)
Kram
(så spännande att följa eran planering här)

2008-01-12 @ 19:07:22
URL: http://www.livetuppochner.blogg.se
Postat av: Mia

Verkligen fint! Visst är det roligt att pyssla när man blir nöjd med resultatet!

2008-01-12 @ 19:13:52
URL: http://kattenslilla.blogg.se
Postat av: Madeleine

Åker på fredag =)
Javisst är vita tulpaner helt underbara, fast det är ett dyrt nöje för dom dör ju rätt fort :(
Man vill ju helst ha en jättestor bukett:)
Kram kram

2008-01-12 @ 20:19:54
URL: http://www.livetuppochner.blogg.se
Postat av: Malin S

Otroligt vackra och välgjorda. Du är verkligen duktig. Är verkligen glad att jag hittat din blogg så jag kan följa ditt bröllopsplanerande.
Kram.

2008-01-12 @ 21:06:20
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se
Postat av: Lexi

Gud så sött! Vi letar själv efter inbjudningskort till vårt bröllop nu men Gud va svårt det är att hitta fina och unika! =( Grattis i efterskott=D Supersöt klänning och brud=D

2009-05-11 @ 23:17:02
URL: http://alexxxi.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej! Läser ofta din inspirerande blogg. Är just nu mitt uppe i att planera mitt bröllop och min tanke är att texten i inbjudningskortet ska vara guld, hittar dock inte guldfärg någonstans, såg att du hade guldtext på era inbjudningskort. Tips om vart jag kan hitta det mottages gärna.

Tack för en bra blogg!



/Johanna

2010-03-17 @ 19:03:06
URL: http://weltzin.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Johanna:

Grattis till det kommande bröllopet. Ni har en helt fantastisk dag framför er. Ang guldtexten så minns jag att jag fick fram färgokoden till guldfärg via google på någotvis och sedan la jag in den i paint och fick fram guld. Tyvärr har jag inte kvar koden då jag bytt dator sedan bröllopsinbjudningarna gjordes, annars hade du kunnat få den av mig.

Men googla och testa dig fram. Lycka till med allt!Kraaaam

2010-03-17 @ 22:01:45
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hejsan!

Gillar verkligen dina inbjudningar, skulle så gärna vilja skicka våra inbjudningar i liknande askar, men kan inte hitta några!! Var hittade du dina?

Skulle bli så tacksam!!

Mvh

Josefine

2010-10-05 @ 14:01:22
Postat av: Anna - Starwoman

Josefine:

Tack =)



Jag beställde dem från här:



till_Grycksbo_Box__Print_AB.asp?pass=" rel="nofollow">http://www.websitefolder.net/grycksbokartong/Valkommentill_Grycksbo_Box__Print_AB.asp?pass=



Lycka till!



Kram/Anna

2010-10-05 @ 14:07:49
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Josefine

Åh tack, hittade dem! Kommer du ihåg hur stora kartongerna va du köpte och vad du fick betala i porta (ungefär)? Hittar inte tillräckligt stora för att ett vykort ska få plats.

Tack för hjälpen!!

2010-10-05 @ 20:09:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0