Konferensresa


Piffad inför kvällen i min och min kollegas hytt...

Hej på er, nu är jag hemma igen efter ett dygn på böljan blå. Herre jösses vissa människor blir som förbytta när de väl kommer på Finlandsbåten, fulla och galna är ju det minsta man kan kalla dem, haha, men jag klarade mig helskinnad och är nu som sagt tillbaka hemma igen. Visst det är ingen stil och klass på de där resorna, utan det är ju rena rama köttmarknaden, det enda man kan göra är att dricka drinkar, för att vara nykter på denna typ av kryssning måste vara ett straff. Så det blev med andra ord x-antal Frosen Strawberry Daquiri för min del. Den drinken är ju farligt god. Har du inte testat, gör det nästa gång när du ska beställa en drink. Jag har i alla fall haft jätteskoj!!!

Blev lite tax-free shopping också, en kortärmad vit skjorta/blus från Part Two och ett Juicy Tube i färgen Framboise. Sedan blev det också en flaska Smirnoff Caipiroska och en flaska Blue Curacao bara för att det ser så roligt ut med blåa drinkar, har ingen aning om hur det smakar egentligen. 

Nu ska jag packa upp, men återkommer lite senare! Kram! 


Kommentarer
Postat av: Zandra

Åh Strawberry Daquiri är helt klart en av de smarrigaste drinkarna som finns.. Mmm längtar ännu mer till sommaren nu ju ;-) Kram Z

2008-01-26 @ 19:42:07
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Anna

Zandra:
Ja visst är de smarriga, jag kan inte få nog, är så fräscha och smakar ju INGEN alkohol alls, farligt med så gott :) Kram!

2008-01-26 @ 22:30:01
URL: http://starwoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0