Bröllopsmässa


En massa trevliga montrar, min favorit var den från idéguld...

Åter hemma igen! Dagen har spenderats i Stockholm, älsklingen kom med en liten "överraskning" imorse, han undrade om jag inte ville att vi skulle åka på Bröllopsmässan 2008 på Grand hotell i Stockholm. Jag hade helt missat att den ens var i helgen, så jag blev glatt överraskad av hans förslag minst sagt, så vi åkte dit och kikade runt. Bäst av allt var att Idéguld hade en monter med "min" vigselring från HAND där, den är ännu vackrare i verkligenheten kan jag lova och den kommer passa PERFEKT tillsammans med min förlovningsring. Jag har ju tidigare funderat på att ha vigselringen i vitguld och efter det att jag provat den tillsammans med min förlovningsring i rödguld  finns ingen tvekan, det kommer bli en i vitguld, sååååå snyggt ihop.

Efter mässan blev det en sväng på stan, bl. a på NK, älskar deras våning med inredning, blev dock inget shoppat men det fanns superfina uppläggningsfat från Mateus som gärna hade fått följa med, liksom en väska från Mulberry som skrek mitt namn, men det fick vara idag ;-)  Efter några timmar till fots åt vi en god lunch på en Thairestaurang, så det har varit en toppendag hittills idag helt enkelt, det enda som var emot oss var väl vädret, men man kan inte få allt, jag är supernöjd!

Ikväll ska vi på födelsedagsfest för P, så ingen rast ingen ro här inte. Är väl inte ens idé att tänka på att fixa håret med lockar som jag först tänkt, så som det blåser ute just nu, hmmm får bli uppsatt ikväll helt enkelt!

Kram på er!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0