New York kanske?!



Det här med vad man ska göra direkt efter bröllopet är något jag funderar på, för hur kul är det att måndagen efter gå tillbaka till jobbet? Jag skulle vilja göra något bara vi två som nygifta, vi har inte bestämt alls hur vi ska göra, visst blir det en bröllopsresa, men när, vart och hur finns bara skrivet i stjärnorna än så länge.

En kollega ska hälsa på sin son i New York under påskhelgen och satt här inne hos mig och pratade om den resan imorse och då poppade en tanke upp, varför inte åka till New York några dagar direkt efter den stora dagen? Ta några dagar där och komma bort och sedan kanske åka på "riktiga" bröllopsresan till hösten/vintern istället.. Då skulle man kunna åka måndagen efter bröllopet med andra ord den 2 juni, då måste det ju vara underbart att strosa runt i New York hand i hand, måste hem och prata med J och höra vad han tycker om min idé ;-)

Nu är det lunchdax, nu ska jag ut på schlagerspan!

Puss på er! 


Kommentarer
Postat av: Malin S

Den perfekta idén.

2008-02-15 @ 12:02:48
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se
Postat av: Marina

Det låter som en alldeles utmärkt idé tycker jag. Dessutom ligger ju dollarn lågt nu, så det är väl bara att passa på att åka till Staterna ;)

2008-02-15 @ 12:43:32
URL: http://wondrous.blogg.se
Postat av: Zandra

Ååå vilken härlig idé! Själv vill jag ju har min stora dag i N Y, men sambon är inte riktigt lika med på den idéen som jag ;-( Men dit ska jag bara, hihi.
Låter super mysigt att ev. åka dit i början av sommaren.. ååååå så avvis jag vart, hoppas J går med på de, för de blir nog helt FAB!! Kramar

2008-02-15 @ 12:51:36
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Madeleine

Låter ju som en jättebra idé med en weekendresa direkt efter bröllopet och sen satsa på en längre till vintern. Blir nog som du säger rätt trist att återgå till vardagen direkt efter bröllopet, ni måste ju passa på att suga på karamellen så länge det går :)
Ha en mysig fredag och spana in schalgerstjärnor!
KRAM

2008-02-15 @ 14:38:01
URL: http://www.livetuppochner.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0