Schlagerstämning i Västerås


Sanna Nielsen kliver av tåget på stationen i Västerås...

Andreas och Carola en tur på stan...

Fredag, härligt va? Här fullkomligt strålar solen, men det är kallt, så det ser skönare ut än det är, burrrr.. Tur att jag har en gosig varm jacka med huva som man kan gotta sig i när man sticker ut nosen.

Här i Västerås där jag befinner mig just nu är det full förberedelse inför morgondagens delfinal i Melodifestivalen som går av stapeln i ABB Arena, så jag "spanar" efter artisterna som en idiot så fort jag är utanför dörren här. Hade önskat att jag fått tag i en biljett, men de försvann fortare än en avlöning, så tyvärr.. Det sitter flaggor på var och varannan flaggstång med svarta flaggor med Melodifestivalen 2008 loggan på, sedan spelas det schlagerlåtar ur högtalare på stan, så här är det stämning vill jag lova :-)
 
Någon avis? 

Kommentarer
Postat av: Malin S

Very stylis Sanna med LVväska och färgglad
halsduk. Jag vill också ha festivalstämning ! Men jag gör så gott jag kan här nere och fixar smörgåstårta tills imorgon kväll och tjuvlyssnar låtarna i eftermiddag =)

2008-02-15 @ 12:01:44
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se
Postat av: Kix

Ja, jag ä avis.....
Men vi ska kolla schlagerfestivalen med Camilla, Daniel o Vincent imorrn o d blir säkert bra;)
Tänk när vi va på genrepet i Globen för två år sen, d va kul:)
Nu ska vi alldeles strax iväg till banken o få nycklarna till nya lägenheten!
Kraaaaaaaaaam

2008-02-15 @ 12:48:07
Postat av: Anna

Malin S:
Ja visst var Sanna snygg när hon klev av tåget på stationen här. Åh smörgåstårta har jag inte ätit på år, spåå gott ju, jag kommer ner till dig i helgen ;-)

Kix:
Det var ju superkul när vi var i Globen, hade ju vart bra om jag hade fått tag i biljetter här i Västerås, kunde vi ju gått och du som fyller på måndag hade ju vart kanon, men, men.. en annan ggn! Lycka till på banken!!! Kraaaaaaaaaaaam

2008-02-15 @ 13:51:56
URL: http://starwoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0