Frisyrakuten anropas


Något i denna stil kan jag tänka mig i frisyrväg...

Jag och älsklingen hade det riktigt skoj igår kväll. Så roligt att vi kom på 02:30 att vi borde vart ute på Club Nivå för länge sedan då de stänger 03.00. Kändes som om någon liten tomte hade flyttat fram tiden här hemma, helt galet, vart tog tiden vägen? Men vi hade det superskoj bara vi två, musik på högsta (inte riktigt kanske, men nästan) volym och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord så det gjorde inget, sparade ju inträdespengarna om inte annart ;-)

Idag har inte blivit mycket vettigt gjort, det är grått och trist ute, men det positiva är att det numera är ljust ute längre och längre för var dag som går, våren kommer vi allt närmre *underbart*. Nu ska jag sätta mig och vika 37 guldaskar till våra inbjudningar, ingen rast och ingen ro, ska bli toppen när de är iväg sända, så att jag slipper detta eviga pill, fast jag ska inte gnälla, jag tycker faktiskt att det är ganka kul och "pyssla". 

Till veckan måste jag beställa tid hos frisören. Mitt hår växer otroligt fort, vilket i och för sig är bra, men den sista veckan har håret plötsligt fått någon skum färgskiftning mot det "röda" hållet också, till och med J sa det till mig igår att han tänkt på det de sista dagarna.

Jag är helt naturligt blond i mig själv, men vet inte om det hänt något med vårt vatten eller om det var vattnet på kursgården jag var på förra veckan som gjort att håret fått en taskig skiftning, kan det bli så, någon som vet? Att håret blir grönt har man ju hört talas om, men rött? I vilket fall måste jag göra något åt det, plus att jag måste klippa topparna, håret känns bara fett, platt och trist just nu, tror jag ska klippa upp håret fram lite mera också, så det är en av sakerna på min "att göra lista" den kommande veckan.

Ha en skön söndag!


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Mitt hår är också i katatrofläge just nu och jag har inte klipp/färg förrän den 29 februari..Men jag känner att mitt hår tog skada efter semstersolen:/

Vet inte vad det röda kan bero på, du har inte ngt nytt schampoo? Kan ju vara vattnet som du sa...

Du såg ju ut att ha superfint hår på bilderna=)

Trevlig söndagskväll!
Kramar

2008-02-10 @ 17:56:40
URL: http://www.livetuppochner.blogg.se
Postat av: Anna

Madeleine:
Inget nytt schampo så det vette sjutton vad det beror på, men får väl höra med frissan vad hon tror. Förövrigt ljög nog bilderna från igår ang håret för det är inte fint just nu.. :( bra vinkel på korten kanske ;-) Ha en forts bra söndag! Kramar

2008-02-10 @ 19:19:10
URL: http://starwoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0