Sköna fredagskväll


Lugnt och fridfullt just nu hemma i Sjöstaden...
 
Kvällen har sänkt sitt lugn över vårt hem och vi båda ligger i varsin soffa och softar i skenet från stearinljusen på det glammade brickbordet. Jag sov förövrigt en stund före maten (blev pizza) och det var så skönt. När jag vaknade hade min älskling lagt vårt fluffiga duntäcke över mig så jag inte skulle frysa, det kallar jag kärlek och omtanke det, min älskade man! 

Imorgon är det naturligtvis lördag och jag ska försöka ta mig ut på en långpromenad och få maxat med frisk luft. Känner att jag inte varit ute tillräckligt den gångna veckan, så jag har tänkt ta både en och två promenader minst i helgen. För nu är det strax julvecka och sedan blir det en himla massa ätande och sittande inne, så frisk luft och motion känns som bra prio i dessa dagar.

Nu ska jag försöka fundera ut något gott man kan baka också i helgen, finner jag något spännande ska ni naturligtvis få del av receptet! 

Ha nu en fortsatt trevlig kväll och på återseende!


Kommentarer
Postat av: Madelene(Landvetter)

Hej du undarebara!

I dag har jag jobbat sistta dagen det här året. Och jag har haft en helt underbar dag med min 1 - 3åringar dom är så duktiga och underbara(jobbar på förskola)Jag bara älskar dom såååå.Vad händer i helgen? När jag läser din blogg om dig och din man så känns det exat likadant för mig och min man och vi har varit gifta i 4 år och jag älskar han mer,mer,mer för varje dag som går, och sen har vi en underbar dotter som fyller 7år den 26/1,och hon är verkligen bevis på våran kärlek.Ha en underbar helg du och din underbara man.

Maddis

2008-12-19 @ 23:05:39
Postat av: Anna - Starwoman

Madelene(Landvetter):

Vad skönt med lite julledighet för din del, själv jobbar jag i mellandagarna, men det känns helt okej faktiskt, jag har så nära till jobbet och jag sköter mig själv, så det ska väl gå! Önskar dig en trevlig kväll! Stor kram, Anna



2008-12-19 @ 23:49:42
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0