Välkommen kära vardag



Några fler bilder från vår Santorini resa

Så sitter man här på jobbet igen som om ingenting har hänt, fyra veckor äldre, lite brunare och med en massa underbara semesterminnen snurrandes i huvudet. Det känns riktigt bra att börja arbeta idag, ingen ångest alls. Jag stortrivs på mitt arbete och jag har det så fritt som det bara går, bara jag sköter mina uppgifter så är alla nöjda och eftersom jag gillar själva arbetsuppgifterna så välkomnar jag härmed vardagen enkelt!!! Ska bli riktigt skönt av att komma in i rutinerna igen, även om det är underbart med semester och ledighet så mår ändå kroppen (i alla fall min) allra bäst av rutiner hur tråkigt det än låter.

Morgonpromenaden hit imorse var lite jobbigare än för en månad sedan, så jag måste ta tag i konditionen igen som legat på hyllan och sovit under senaste månaden. Måste även boka en klipptid, håret är för långt och risigt nu. Jag är så sugen på en "frisyr"med mer volym. Nu hänger bara håret och de kluvnatopparna skäms jag för, så bokning för ett frisörbesök måste fixas så fort som möjligt. 

Jag är bra sugen på att fixa och dona hemma med inredningsdetaljer. Blir inte så mycket av den varan på semestern då man helst vill vara ute så mer piff ska det bli hemma. Nej gott folk dags att sparka igång denna dagen. Ha en härlig måndag!

Kramar ♥


Kommentarer
Postat av: Svägerskan

Välkommen hem och vardag ska som sagt inte föraktas. Kram

2008-08-11 @ 10:28:25
URL: http://[email protected]
Postat av: Anna

Svägerskan:

Tack snälla! Nej jag håller med vardagen ska inte föraktas, utan helt enkelt njutas den också på sitt lilla sött ;-) Ha en härlig dag så hörs vi! Kram kram

2008-08-11 @ 10:36:54
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Kristina- Novemberbröllop

Välkommen hem:) Ha en bra dag! Kram

2008-08-11 @ 12:59:49
URL: http://thisis.blogg.se/
Postat av: Anna

Kristina- Novemberbröllop:

Tack snälla =) KRAM

2008-08-11 @ 13:10:13
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Emelie

jodå, visst är det skönt med rutiner och vardag även om det är riktigt skönt att vara ledig också! ,-)

Ha en bra kväll! Kram kram

2008-08-11 @ 19:48:22
URL: http://emmi82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0