Soft lördag!


Bild: Privat

Lördagskväll och här sitter jag i mysoutfit och softar, väldigt oglamouröst men härligt någon gång emellanåt =) Darlingen har somnat i soffan mittemot och tv:n står på och surrar i bakgruden med Postkodmiljonären. 

Dagen har varit en riktigt, riktigt soft sådan och vi har bara varit utanför hemmet en kort stund på eftermiddagen, då handlade vi mat för att fylla upp kyl och frys som gapade väldigt tomma här hemma. Det var totalt kaos med trafik och människor i Sickla och det var ju en dum dag att välja att storhandla på med tanke på att det är lönehelg, ja ja vi fick tag i det vi skulle tillsist, både parkering och matvaror =)

Älsklingen har sedan tvättat och bäddat rent i sängen *vilken underbar man jag har* Jag själv har mest legat i soffan och hostat och kollat på filmen "The Bucket List" med min favoritskådespelare Morgan Freeman i en av huvudrollerna, en riktigt bra och väldigt tänkvärd film! Till lunch svängde jag ihop en snabb "sallad" eller vad man nu ska kalla det(?) med romansallad och Chicky Bits toppat med lite Caesardressing, det blev riktigt gott och snabbt gick det. 

Strax sa vi grilla för femtioelfte gången denna sommar till det blir det en blandsallad. Hoppas att ni har en härlig lördag?! Vi hörs antingen senare eller imorgon!

Stor kram!


Kommentarer
Postat av: Malin S

Jag har inte softat en sekund idag. Har varit "hemma" på landet och eftersom det är så nära Ullared körde jag en shoppingrunda på Ge-kås. Så skönt att vara där själv utan MakeMacDreamy som stressar på ;) efter det körde jag hem och nu har jag sprungit milen, puh. Ikväll ska det målas golv, ätas god mat + bakelse. Ha en fortsatt soft lördag. Krya på dig ! Kramar.

2008-08-30 @ 19:55:37
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Malin S:

Du har då inte legat på latsidan denna lördag, minst sagt =) Hoppas målningen går bra och jag ser sååå framemot att få se reslutatet senare! Sköt om er! Kramar!

2008-08-30 @ 20:21:10
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Fru A

Skönt med en slappis-dag! Skall beställa ceasarsallad av maken till lunch i morgon:)!

Kram Fru A

2008-08-30 @ 21:21:09
URL: http://frufa.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Vilken caesarsallad....tänkte nästan gissa på att det skulle komma ett recept på "biffarna" och dressingen men det var tydligen enklare än så..haha

I bland är det skönt att inte krångla till det!



Hoppas att du fått liv i darlingen och att grillmiddagen smakade fint! Kram på Er!

2008-08-30 @ 21:58:37
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Jag avgudade "the bucket list" Jag grät som fan på slutet och tyckte att det var en tänkvärd film. Den fångade mig direkt!

2008-08-30 @ 22:33:27
URL: http://helaharligheten.blogg.se/
Postat av: Anna

Fru A:

Kram tillbaka =)



Madeleine:

HAHAHA, du kan få receptet på "biffarna" om du vill =) Fniss... KRAM



Jeanette:'Ja visst är det bra, hade tårar i ögonen jag också.. Tänkvärd är ordet!



2008-08-30 @ 23:40:11
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Mia

Vi var också till Sickla igår och jag håller med, vilken kaos! Dessutom hade vi varit inne i stan och snurrat och letat Mateusporslin med mycket kaos där också! När vi sedan kom till Sickla så var det en gubbe som svängde ut mitt framför oss i den pyttelilla rondellen. Anders slängde sig på tutan men gubben körde bara vidare med en cigg i munnen och vinkade avfärdande mot oss. Haha, jäkla pucko! :) Kram!

2008-08-31 @ 08:26:18
URL: http://kattenslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0