Tackkort!

Sitter här och fixar med våra tackkort som redan borde varit klara och skickade till alla berörda för länge sedan, skäms att det inte är fixat, men det har bara inte blivit av. Jag skyller på att sommaren och en jäkla massa resor kom ivägen. Vi kommer i alla fall att ha tackort med flera mindre bilder som ett collage eller vad man nu ska kalla det istället för de vanliga korten med "bara" en bild på brudparet. Jag tycker det känns lite "nytt" och roligare än de traditionella korten och det är lite kul att få med små detaljer på några av de mindre bilderna som speglar just vårt bröllop. Jag sitter därför här och går igenom alla bilder och plockar ut guldkornen för att ha med på kortet. Det är verkligen såååå skoj att titta igenom alla bilder igen, vilka minnen!!! Det var helt underbar att gifta sig och det var garanterat värt vart enda öre. Jag kan villigt erkänna att jag är så avundsjuk på er som har er stora dag framför er.. =) Nu ska jag fortsätta här, men vi hörs imorgon! Kramar! 

Något i denna stilen!

Kommentarer
Postat av: Malin S

Vilken superbra idé ! Detaljerna kan verkligen ge en särskild känsla som kanske ett vanligt brudparsfoto inte riktigt kan återge. Vi var ju väldigt traditionella med vårt tackkort men jag var helt olikt dig ganska "mätt" på bröllop efteråt. Kul att du har dessa bröllopsgrejerna också att fixa så du kan gotta dig lite till =) Tackkorten är förresten en sådan grej som jag tror alla nygifta är sena med ha ha. Kramar.

2008-08-28 @ 23:57:55
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Zandra

Vilken kul idé! Ha en FAB fredag och njut av helgen om kommer. KRAMISSS

2008-08-29 @ 08:01:42
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Madeleine

En väldigt bra idé som skijer sig från det vanliga korten som man bara kastar ett öga på. Nu blir det ju ett större minne för alla gäster också.

Så den som väntar länge på något trevligt, väntar aldrig för länge:)

KramKram

2008-08-29 @ 08:23:43
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: grombaben

Sånt takkekort har jeg også lyst til, fint å se ulike ting fra bryllupet! Godt å høre at det er så morsomt, nå, fire uker før dagen er det en del stress også. Selv om det såklart er MORSOMT! :) Gleder meg til å VÆRE gift:)



Ha en deilig fredag!

2008-08-29 @ 08:26:20
URL: http://grombaben.blogspot.com
Postat av: Kristina-Novemberbröllop

Det där kommer nog blir jättefint:) Vi kommer nog bara köra på vanliga sen:) Kram

2008-08-29 @ 08:50:49
URL: http://thisis.blogg.se/
Postat av: Ida

Superfint tackkort. Vill också göra nåt i den stilen. I vilket program har du gjort? Ha en toppen helg. Kramis

2008-08-29 @ 11:48:00
URL: http://frutrostek.blogg.se/
Postat av: Anna

Ida:

Jag har använt mig av dessa: http://www.qpix.se/design/ATyhPDX3uFEBLG



Lycka till mer era tackkort =)



Kram!

2008-08-29 @ 12:37:07
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna

Jättefint tackkort och jätte vacker bröllopsbild på er i inlägget nedanför. Jag längtar till den dag jag gifter mig.

2008-08-29 @ 15:46:27
URL: http://anderssonlindstrom.blogg.se/
Postat av: Anna

Anna:

Ja visst är det fina tackkorten, jag föll direkt jag såg dem =) Tack för din komplimang! Kram!

2008-08-29 @ 15:54:24
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna

:-) Tack för tipset, nu har jag suttit i timmar och knåpat med vårt tackkort, vilken idé man får med så underbart mycket passar oss perfekt, vi hade så mycket fina detaljer på vårt bröllop. Gå gärna in och titta på våra bilder på www.brigittegrenfeldt.blogspot.com du får scrolla dig neråt vårt bröllop är det med rosa detaljer Anna och Urban. Längtar tillbaka till den dagen varje dag, så underbart att sitta och titta på bilderna. Kram Anna

2008-08-29 @ 20:04:53
Postat av: Anna

Anna:

JÄKLAR VILKET BRÖLLOP NI HADE, SÅÅÅÅÅÅÅ FINT!!! och så Brolle som sjöng, känner ni honom? Jättefina bilder verkligen, förstår att du vill använda dig av samma typ av tackkort som jag ni hade ju underbara detaljer och ni var jättefina =) KRAM

2008-08-29 @ 20:50:44
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej tack söta du. Ja det var verkligen så fint, och nej vi känner inte Brolle vi ville bara ha honom :-) han var också helt fantastisk. Nu har jag knåpat hela morgonen det jag gjorde igår hade försvunnit :-( men nu är korten beställda jag tror det blir supersnyggt. Passasde på att göra inbjudan till minsta dotterns 2-årskalas också, såååå söta, vilken sida, tack igen Anna. Kram kram!!

2008-08-30 @ 10:06:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0