Beroende...

Godmorgon världen, ny dag och nya tag! Sitter här på mitt inte allt för flashiga kontor och väntar på att dagen ska dra igång. Ibland är det verkligen "jobbigt" att vara beroende av andra människor för att kunna fortlöpa med sitt arbete. För att jag ska kunna göra revisioner måste jag först få hjälp av en aktuarie som slumpmässigt plockar fram ett visst antal ärenden som ska granskas. Själva urvalet kan jag alltså inte göra själv, utan det är jag som beordrar vad aktuarien ska söka efter, så som t ex tidsperioder, ärende typer och antal ärenden per anställd eller vad det nu än månde vara jag behöver, men efter det är jag helt beroende av att personen på andra sidan gör sitt jobb så snabbt som möjligt, annars kan jag inte fortsätta med min del i processen. Det är i den fasen jag befinner mig i just nu. Här sitter jag redo till max , men inget händer. Det blir liksom plattfall innan jag ens kommit igång, men jag tänker positivt som igår, IDAG KOMMER NOG ÄRENDENA, så länge får jag sitta här och underhålla er med mitt otroligt spännande liv, haha! Vad gör du en dag som denna?

Kommentarer
Postat av: grombaben

Her er det også såååå lite å gjøre i dag. Blir gaaal! Venter på bøker som skal komme, så jeg får gjort noe.. Har liksom kommet opp typ fire i dag eller noe.. Liker å ha mye å gjøre jeg... jaja, snart lunsj i allefall.. Og da skal vi selvfølgelig ha lunsjmøte.. haha. Jaja... satser på at vi får masse å gjøre etterhvert, begge to:)

2008-08-12 @ 11:12:22
URL: http://grombaben.blogspot.com
Postat av: Emelie

Samma här.. så lugnt.. förstår inte vad det är!

Jag hatar när det inte finns något att göra!

ha en bra dag!

Kram!

2008-08-12 @ 12:19:24
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Anna

Grombaben:

Såå tråkigt att inget ha att göra, men nu ska jag i alla fall fika ;-)



Emelie:

Ja det är så drygt när inget händer, dagen liksom segar siog fram, suck.. men nu är dte fika i alla fall, alltid något ;-) Lycka till med fastandet!KRAAAAAAAM

2008-08-12 @ 14:02:54
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anonym

varför bytte du bild?

2008-08-12 @ 14:35:54
Postat av: Mira

Hej gumsan!! Skulle maila dig om en sak men hittar ingen mailadress!!



Adda mig är du gullig (såvida du använder msn)

Viktigt!!



[email protected]



Kraaaaaaaaaaaaaam

2008-08-12 @ 15:02:43
URL: http://metrobloggen.se/husfrun
Postat av: Malin S

Idag har jag äntligen segat mig igenom boken Stella & Sebastian. Älskar att läsa ut böcker. Har alltså haft & har en synnerligen softig dag på kusten.

Jag förstår att du blir tokig på att inte få sätta dina söta tänder i ärenden. Hoppas att du fått en hög nu. Kramar !

2008-08-12 @ 15:39:13
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Anonym:

Vet faktiskt inte varför egentligen, finns inget bra svar mer än att jag som jag skriver i texten inget vettigt har att göra. Så då kan man byta bilder och sånt flera ggr om dagen i samma inlägg bara för att roa sig själv, hahaha!



Mira:

Jag gör det det första jag gör när jag kommer hem. MSN är blockat här på jobbet nämligen. Nu blev jag NYFIKEN förövrigt =) Kraaaaam



Malin S:

Har du semester igen eller bara lika lugnt på jobbet som jag så du hinner läsa en bok? =) Läsa böcker är skoj, men jag är dålig på att få ett avslut om boken inte fångat mig från sida 5.. då blir den bara liggandes.



Förövrigt har jag faktiskt fått en bunt med papper nu efter lunch. Dock inte helt rätt, men bättre än inget, nu kan jag ju rätta till själv åtminstone ;-)



Kramiz

2008-08-12 @ 15:56:52
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Malin S

Japp, semester igen. Fast bara en vecka. Känns dock väldigt lyxigt att softa utan planer & njuta av regnet ;) Kvällskram.

2008-08-12 @ 17:48:02
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0