Här skiner alltid solen

vaknade man till ännu en strålande morgon, helt fanatstiskt är det! Det har inte varit ett enda moln på himlen sedan vi flyttade hit i lördags, är ju nästan för bra för att vara sant. Skiner solen alltid här kan man undra, nog för att vi bor högt upp nu, men inte är det väl ovanför molnen, men det känns nästan så. Man bli glad i alla fall!

I går tog vi vaccin inför Baliresan, jag tog mot gulsot och stelkramp och idag har jag en "stel" arm och ett blåmärke där sprutorna togs.. hmmm! Ja, ja jag över lever nog, jag har blåmärken över hela kroppen sedan flytten, så det nya smälter in rätt ok på kroppen ändå.

I eftermiddag ska älsklingen och jag och inhandla duschvägg och nytt tvättställ/kommod till badrummet, den ordinarie känns ganska trist så vi tänkte "hotta" upp badrummet en aning.

Nu är det morgonfika här och sedan kommer jag få 152 ärenden som jag ska plöja igenom här på jobbet så arbete saknas inte. Ha en underbar dag!  

Kram på er 

Kommentarer
Postat av: Malin S

vilken lägenhet !! Skönt att läsa att flytten gått bra och att du är så glad. Då blir jag extra glad också =) Tvättstället ser supersnyggt ut. Matchar ju köket litegrann i stil. Kram.

2008-04-24 @ 11:00:13
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Malin:

Ja visst är lägenheten fin. Jag är glad som en mört här, härligt att det smittar av sig :-) ja vi ska försöka få tag i ett snyggt tvättställ i vitt med handtag som matchar alla andra handtag i lägenheten. Bilder kommer när det är klart! Kramiz

2008-04-24 @ 13:36:16
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Lite blåmärken matchar ju plasten på kyl och frys ;)

Åhh skulle också vilja ha en helt ny lgh att fixa och greja med...såå avis:)

Ha en bra kväll!!

Kram Kram

2008-04-24 @ 18:14:34
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Teresia

Vad härligt att ni trivs! Håller med ang handfatet i badrummet, orginalet är lite trist. Vi valde en annan kran, men det var det enda man kunde göra. Får se om vi skaffar något annat i framtiden.

2008-04-24 @ 20:13:25
URL: http://alltidvi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0