Nyårsplaner...

image4
Vacker vintrig dukning...

Att man flyttat till en helt ny stad femtio mil från ens ursprung gör sig mer påmint vid högtider så som nyår. Då vi båda inte arbetar här där vi bor, utan pendlar åt var sitt håll har det inte varit helt naturligt att man fått vänner genom jobbet som man lätt kan umgås med på fritiden. Visst har vi skaffat oss en del vänner här uppe under våra 5 år här, men i år är de vi brukar fira med utomlands. Så nu sitter man här med avund i blicken när man ser hur andra kånkar kassar fulla med råvaror från affärerna, eftersom jag själv är väldigt glad i att ställa till med just middagar, fixa och duka så känns det sådär, men jag gör å andra sidan det inte lättare för mig själv, utan jag MÅSTE ju bara gå in på alla matsajter och kika på underbara menyer för 10 personer minst ;-)

Jag kommer naturligtvis att fixa och dona ändå på nyårsafton, även om det slutar med bara mig & J, men det blir ändå inte helt det samma som att dra ihop ett gäng och få agera värdinna. Men som sagt jag kommer inte hålla mig från spisen ändå gott folk, utan förklädet kommer åka på. Huvudrätten tror jag att jag är färdigplanerad med (i alla fall just nu) Helstekt oxfilé med ugnsbakade grönsaker, svampsky och italiensk potatispuré, så någon som vill förbarma sig och komma och äta och fira nyår med oss, bara och höra av sig ;-)


Nu ska jag göra en sen lunch, magen gör sig påmind med allt prat om godsaker...


Vi hörs, ha en underbar lördag!


Kramar


Kommentarer
Postat av: Fire

Men tjena!!! Vad kul att hitta dig här! Hoppas allt är bra och grattis till bröllopsplaneringen! :-) Jag kikar tillbaka. *kramar*

2007-12-29 @ 20:29:13
URL: http://firekick.blogg.se
Postat av: Linda

Haha, det finns något som heter "länkar" inne i din blogg där du kan lägga till namn (t ex Linda eller Songbirdie och sedan min länk).

Postat av: Mira

Ok. Ge mig adressen. Jag kommer mer än gärna och äter och umgås!! =)

2007-12-30 @ 17:24:09
URL: http://husfrun.blogg.se
Postat av: Anna

Dam´it, såg nu 1 vecka försent att du hade velat komma, du får komma till påsk istället ;-)

2008-01-07 @ 23:17:50
URL: http://starwoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0