Drömmen om en strand

image5
På denna strand skulle jag lätt kunna traska just nu hand i hand med min älskade fästman..

Med regnet smattrandes utanför fönstret kan jag inget annat än att sitta här i fåtöljen och drömma mig bort till varmare och soligare breddgrader. Önskar jag hade en resa bokad att se framemot, men så är inte fallet. Kan man boka och åka på sin bröllopsresa före bröllopet tro? -Nej, jag tänkte väl det, bara att stå ut här i fuktigheten och mörkret.

Vi har förresten inte ens bestämt oss om vi ska åka på resan direkt efter bröllopet eller om vi ska vänta till hösten, men jag tror det lutar åt strax efter  "vår dag" för hur kul kan det vara att måndagen efter gå tillbaka till jobbet och jobba? Tror både jag och J är överens om det, bara det att vi inte har uttalat det högt, sedan är nästa fråga vart vi ska åka? J har pratat om Singapore, men jag vill ha långa vita sandstränder, palmer och sol. Jag kan mycket väl tänka mig att åka tillbaka till Thailand där vi förlovade oss, förälskade mig i landet och folket, helt fantastiskt, men samtidigt är det väl regnperiod i Thailand under juni *Suck*

Ja jag får väl drömma vidare, vilken otroligt kul lördag detta blev, man blir ju veckovild i dessa dagar känns som allt annat än lördagskväll. Nej, nu ska jag faktiskt ta och kika på något trevligt resmål i juni.


Over and out! 


Kommentarer
Postat av: Malin S

Jag satt precis och kollade igenom fotona pådatorn från vår bröllopsresa. Så underbart med sol, värme och kul upplevelser =)
Några vänner var på Aruba i juli på bröllopsresa och var väldigt nöjda. Vi var i Södra Frankrike som jag älskar över alla ställen på denna jord. Thailand är annars ett resmål jag väldigt gärna besöker snart.

2007-12-29 @ 23:46:26
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se
Postat av: Anna

Malin S: Södra Frankrike låter ju sååå romantiskt, hur länge va ni borta? Ska nog kika på Aruba kanske, Tack för "tipset"!

2007-12-30 @ 11:25:48
URL: http://starwoman.blogg.se
Postat av: Malin S

Vi var borta i totalt 3 veckor i somras. Vi bilade ner och bodde sedan i 2 veckor på lägenhetshotell i Cannes. Vi har varit ivär 3 gånger tidigare så vi gillar det verkligen därnere =)
Jag bloggade förresten från resan om du vill läsa, finns under kategorin My MacWedding.
Gott nytt år !!

2007-12-31 @ 10:31:51
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se
Postat av: Modesty Mia

Hoppas ni kommer fram till något riktigt fint resmål! Det gör ni säkert!! Härlig bild förresten. Önskar dig ett gott nytt år!!:)

2007-12-31 @ 14:28:13
URL: http://modestymia.blogg.se
Postat av: Madeleine

Gott nytt år och hoppas du får en trevlig resa någon gång under 2008:)

2007-12-31 @ 20:57:44
URL: http://www.livetuppochner.blogg.se
Postat av: Katta

Hoppas ditt 2008 blir underbart, med spännande bröllop och allt! Gott nytt i efterskott =)

2008-01-01 @ 12:55:12
URL: http://www.kattabloggen.blogg.se
Postat av: Modesty Mia

God fortsättning på det nya året!:)

2008-01-01 @ 17:40:33
URL: http://modestymia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0